Το πιο υπερβολικό δελτίο τύπου της εβδομάδας

Το πιο υπερβολικό δελτίο τύπου της εβδομάδας Facebook Twitter
3

 

Μπορείς να κάνεις το δελτίο τύπου σου όσο πιο φανταχτερό και υπερβολικό μπορείς, και να είσαι σίγουρος ότι εκατοντάδες σάιτ (που διψούν για έτοιμο υλικό, για να γεμίσουν άκοπα τις σελίδες τους) θα το βάλουν αυτούσιο, χωρίς καν να διορθώσουν τυχόν ορθογραφικά. 

 

Το πιο υπερβολικό δελτίο τύπου της εβδομάδας Facebook Twitter

 

Όλοι όσοι αναφέρονται παρακάτω είναι, πιθανότατα, εξαιρετικά ταλαντούχοι, και ο mims είχε όντως κάνει ένα σουξέ το 2007, αν κι έχει να βγάλει δίσκο για πάνω από 5 χρόνια.

Επίσης το τραγούδι είναι καλό, γι' αυτό και το βάζω - και μακάρι να σκίσει!

 

Όμως, η μεγαλοστομία με την οποία είναι γραμμένο το δελτίο τύπου κι η επιμονή να τονιστεί ότι για πρώτη φορά γίνεται τέτοια κοσμογονία, τους αδικεί. Και βγάζει γέλιο.

 

Επίσης σε κάνει να θες να πεις: 

 

 

 

 

Μια νέα international συνεργασία χωρίς προηγούμενο με τον Dj Teddy-O & Mims.

Ο DJ Teddy-O μετά από πολλές συνεργασίες και παραγωγές με πολλούς superstars του παγκόσμιου μουσικού στερεώματος θέλησε να κάνει κάτι διαφορετικό. Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, μια international συνεργασία γίνεται γεγονός.


Ο ομογενής DJ και παραγωγός, Dj Teddy-O, σε συνεργασία με την ZAN AGENCYteam ήταν οι συνδετικοί κρίκοι για τον εκρηκτικό T.O, τον αυθεντικό SIFU VERSUS και τον καυστικότατο Phyrosun, οι οποίοι έβαλαν ο καθένας το δικό του προσωπικό στοιχείο στο τραγούδι 'Για τους Bangers στους Δρόμους', με special guest τον δημοφιλή Αμερικάνο rapper MIMS, όπου για πρώτη φόρα ένας τόσο διάσημος rapper με επιτυχίες που έχουν αφήσει ιστορία συνεργάζεται με έλληνες rappers!

Πρόκειται για μια πρωτοποριακή και ενδιαφέρουσα συνεργασία, η οποία δεν θα αφήσει κανέναν ασυγκίνητο, αφού πρώτη φορά γίνεται κάτι ανάλογο στην Ελλάδα και αναμένεται να ακουστεί πολύ!

===

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών - Μικροπράγματα

Mικροπράγματα / Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών

«Υστερικές» όσες μιλούν συνεχώς για τα γυναικεία δικαιώματα και «τα θέλουν» όσες είναι θύματα καταπίεσης και δεν το καταγγέλλουν, μάς ενημερώνει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, Δημήτρης Παπανώτας.
ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΝΑ ΚΡΑΒΑΡΗ

σχόλια

3 σχόλια
"Επίσης το τραγούδι είναι καλό, γι' αυτό και το βάζω - και μακάρι να σκίσει! "Καλά, βασικά σκέφτεσαι οτι πάνε πακέτο με Γκέο Βαγκέο,τον φάκκκινν απο τα Τρίκαλαζ και τον φράντζα με το admhttp://www.lifo.gr/team/bitsandpieces/35407#comment
"Ο ομογενής DJ και παραγωγός, Dj Teddy-O, σε συνεργασία με την ZAN AGENCYteam ήταν οι συνδετικοί κρίκοι για τον εκρηκτικό T.O, τον αυθεντικό SIFU VERSUS και τον καυστικότατο Phyrosun, οι οποίοι έβαλαν ο καθένας το δικό του προσωπικό στοιχείο στο τραγούδι 'Για τους Bangers στους Δρόμους', με special guest τον δημοφιλή Αμερικάνο rapper MIMS, όπου για πρώτη φόρα ένας τόσο διάσημος rapper με επιτυχίες που έχουν αφήσει ιστορία συνεργάζεται με έλληνες rappers!"πολλές άγνωστες λέξεις.. ;)