Η Lady Gaga στη σούβλα και η χορεύτρια που έκανε εμετό πάνω της

Η Lady Gaga στη σούβλα και η χορεύτρια που έκανε εμετό πάνω της Facebook Twitter
26
Η Lady Gaga στη σούβλα και η χορεύτρια που έκανε εμετό πάνω της Facebook Twitter

Στο φεστιβάλ SXSW τα μουσικά, κινηματογραφικά και τεχνολογικά δρώμενα κρύβουν πολύ ενδιαφέρον, αλλά η Lady Gaga κατάφερε να το στρέψει όλο πάνω της.

Περιληπτικά: Eμφανίστηκε στην πίστα "σουβλισμένη" σε ένα τεράστιο μπάρμπεκιου και μόλις συμπληρώθηκε ο χρόνος μαγειρέματος και ήρθε η σειρά των ντραμς, η χορεύτρια έχωσε το δάχτυλο της στο στόμα της και άρχισε να κάνει εμετό πάνω στην τραγουδίστρια.

Όλα αυτά υπήρχαν και σε βίντεο αλλά εδώ και λίγες ώρες δεν είναι ορατά στο Youtube

Εκτός από λίγα...

 

It's Viral
26

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

20 σχόλια
Το αμεσως επομενο πιο σοκαριστικο σοου που μπορει να κανει ειναι να ντυθει με καθημερινα ρουχα και να τραγουδησει με τη σκηνικη παρουσια 17χρονης κοπελιτσας που δοκιμαζει την τυχη της στο Χ-Factor.
Μία μικρή έρευνα έκανα (πριν κρίνω) και έμαθα πως η Lady Gaga έπασχε από ΒΟΥΛΙΜΙΑ. Πολλές φορές στην τέχνη χρησιμοποιούνται ακραίες συμπεριφορές για εντυπωσιασμό και έλξη του ενδιαφέροντος με σκοπό να περάσουν κάποιο μήνυμα. Το αν το καταφέρνουν ή όχι, είναι άλλο θέμα. Το αν είμαστε ανοιχτοί στο να το δούμε, πριν αυτόματα συμπεράνουμε, είναι επίσης άλλο θέμα.
Διαπιστώνω πως ο καθένας αυτό που κάνει μπορεί να το ονομάσει τέχνη και να το πλασάρει ως τέχνη. Τώρα ή που η Γκάγκα το πιστεύει όντως ή που είναι θέμα marketing.Σε κάθε περίπτωση, ποιοί είμαστε εμείς να της πούμε όχι; Τέχνη; Τέχνη! Κι ας έχει η τέχνη για εμάς μια πλήρως διαφορετική σημασία.
Επιτέλους επειτα απο τόσα χρόνια μια εναλλακτικη πρόταση για τη σούβλα του Πάσχα που κοντοζυγωνει . Ε αηδία ειχε καταντήσει , αρνι και ξαναμανα αρνί καθε χρόνο . Ποσο πια ?
Φεστιβαλ ειναι χαλαρωστε... Κανει οτι γουσταρει και αυτο ειναι το ωραιο. Θα μπορουσε να προσποιηθει το καλο και καθαρο κοριτσακι για να πουλησει δισκους αλλα προτιμα να ειναι ο εαυτος της.
Ναι, το βρήκες!Έχω πει την γνώμη μου για την Gaga. Θεωρώ πως έχει κάτι επιβλητικό, αλλά μερικές φορές το παρακάνει και μάλιστα καταντά από γραφική έως ηλίθια.Και τι πάει να πει είναι ο εαυτό της (καλά, εδώ έκλαψα από τα γέλια... δεν μπορώ να πιστέψω πως υπάρχουν τόσο καλοπροαίρετοι ή αφελείς άνθρωποι) ;;;Δηλαδή αν ήταν και κοπρολάγνος στο κρεβάτι της, εμείς θα ήμασταν υποχρεωμένοι να δούμε να την χέζουν;
τόσο απελπισμένη είναι η κακομοίρα που ψάχνει τρόπους να προκαλέσει πάλι αφού πάτωσε το album της (είχε πει ότι θα είναι το άλμπουμ της δεκαετίας καραlol) και η περιοδεία της δεν πάει τόσο καλά. Keep flopping dear.
Προ 15ετιας ειχαμε μια Madonna και εκανε τα κουλα εκεινης της εποχης....Και ενταξει ειχε και μια πορεια πισω της ηδη....Τωρα αυτη εδω περνας φασεις που ή τη γουσταρεις ή τη σιχαινεσαι.Δε ξερω ποιον προσπαθει να προλαβει, σε ποιον προσπαθει να μοιασει αλλα μετα απο αυτο ειναι πολυ too much για τα γουστα μου.Γουσταρω τη μουσικη της αλλα ολο αυτο με τις σουβλες και τους εμετουλιδες παραπαει....Αυτο απλα ΔΕΝ ειναι τεχνη....Maalox κοπελιά...