Β. Κορέα: Ο ηγέτης έστησε κάλπες και πήρε 100%

Β. Κορέα: Ο ηγέτης έστησε κάλπες και πήρε 100% Facebook Twitter
90

Με το απόλυτο ποσοστό 100% βγήκε από τις κάλπες ο βορειοκορεάτης ηγέτης Κιμ Γιονγκ-Ουν, ο οποίος είχε βάλει υποψηφιότητα ως μέλος της Λαϊκής Εθνοσυνέλευσης στην Πιόνγιανγκ, στις βουλευτικές εκλογές της Βορείου Κορέας.

Σύμφωνα με το νοτιοκορεατικό Yonhap, η ολοκληρωτική επικράτηση του Κιμ Γιονγκ-Ουν στην 111η εκλογική περιφέρεια που βρίσκεται στο όρος Παεκτού, ανακοινώθηκε από τα επίσημα ΜΜΕ της Βορείου Κορέας.

Σύμφωνα με το βορειοκορεατικό πρακτορείο ειδήσεων, η περιφέρεια «έδειξε την απόλυτη υποστήριξη και τη βαθιά πίστη του λαού» στον Κιμ Γιονγκ-Ουν.

90

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ερντογάν από Κατεχόμενα: «Δεν θα επιτρέψουμε να αγγίξετε τις μαντίλες των κοριτσιών μας»

Διεθνή / Ερντογάν από Κατεχόμενα: «Δεν θα επιτρέψουμε να αγγίξετε τις μαντίλες των κοριτσιών μας»

Την Παρασκευή, χιλιάδες Τουρκοκύπριοι κατέκλυσαν τους δρόμους της Λευκωσίας διαδηλώνοντας ενάντια στο νομοθέτημα που επιτρέπει τη χρήση μαντίλας στα σχολεία, φωνάζοντας συνθήματα όπως «κάτω τα χέρια από τον τόπο μας»
LIFO NEWSROOM
Το Τέξας έχει πλέον την «πόλη του διαστήματος»: Η Starbase του Έλον Μασκ γίνεται επίσημα πόλη

Διεθνή / Το Τέξας έχει πλέον την «πόλη του διαστήματος»: Η Starbase του Έλον Μασκ γίνεται επίσημα πόλη

Με συντριπτική πλειοψηφία εγκρίθηκε η ίδρυση του νέου δήμου γύρω από το διαστημικό κέντρο της SpaceX – Φόβοι για ιδιωτικοποίηση δημόσιων χώρων και υπερεξουσίες στον Μασκ
LIFO NEWSROOM