Ιταλός παιδεραστής αθωώθηκε λόγω έρωτα

Ιταλός παιδεραστής αθωώθηκε λόγω έρωτα Facebook Twitter
22

Ένας 60χρονος υπάλληλος των κοινωνικών υπηρεσιών της πόλης Καταντζάρο στη Νότια Ιταλία που είχε καταδικαστεί σε πέντε χρόνια κάθειρξη με την κατηγορία της παιδεραστίας, αθωώθηκε από το εφετείο. Το δικαστήριο έκρινε ότι το πρωτοβάθμιο όργανο είχε υποτιμήσει τον ερωτικό δεσμό ανάμεσα στο θύτη και το θύμα. Το εφετείο δεν έλαβε επαρκώς υπόψη του τη «συναίνεση» μεταξύ του άνδρα και του κοριτσιού, «την ύπαρξη μιας ερωτικής σχέσης, την απουσία σωματικού εξαναγκασμού και το γεγονός ότι το κορίτσι ήταν ερωτευμένο».

Η απόφαση του Εφετείου που ακυρώνει την πρωτοβάθμια δικαστική απόφαση και διατάζει τη διεξαγωγή νέας δίκης βγήκε στις 15 Οκτωβρίου όμως μόλις πρόσφατα ήρθε στο φως της δημοσιότητας από τα Ιταλικά μέσα ενημέρωσης και έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις.

Ο 60χρονος Πιέτρο Λαμπέρτι, είχε υπό την ευθύνη του το άπορο 11χρονο κορίτσι. Ο κατηγορούμενος και το θύμα είχαν ανταλλάξει σειρά τηλεφωνημάτων μεταξύ τους και τελικά ο 60χρονος συνελήφθη επ' αυτοφώρω με το κορίτσι στο κρεβάτι του.

22

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Η Κέιτ είναι καλά», δήλωσε ο πρίγκιπας Ουίλιαμ από την Κορνουάλη

Διεθνή / «Η Κέιτ είναι καλά», δήλωσε ο πρίγκιπας Ουίλιαμ για την ασθένεια της πριγκίπισσας με καρκίνο

Ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου επισκέφθηκε το πρωί της Παρασκευής νοσοκομείο στα νησιά Σίλι και απάντησε σε εργαζόμενη που τον ρώτησε για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ