Βερύκιος: «Μετανιώνω, εγώ πάντα υπεράσπιζα τους γκέι»

Βερύκιος: «Μετανιώνω, εγώ πάντα υπεράσπιζα τους γκέι» Facebook Twitter
58

Μετανοημένος εμφανίζεται τώρα ο Δήμος Βερύκιος για τον ομοφοβικό οχετό που εξαπέλυσε εναντίον του Αύγουστου Κορτώ. Σε ανάρτηση του στο Facebook " , δηλώνει μετάνοια και αναφέρει ότι ποτέ δεν είχε ως πρόθεση να θίξει τον Κορτώ και τους γκέι, τους οποίους, όπως υποστηρίζει, υπεράσπιζε πάντα "μέχρι παρεξηγήσεως. Αποδίδει δε τις εκφράσεις του στην "πολιτική πρόζα", της εκπομπής του.

"Ειλικρινά λυπάμαι για τούτη την παρεξήγηση. Ζητώ ταπεινά συγγνώμη από τον κάθε επώνυμο ή ανώνυμο, φανερό ή κρυφό ομοφυλόφιλο. Δεν είχα την πρόθεση να χλευάσω ή να ταπεινώσω κανέναν, ούτε φυσικά τον Αύγουστο Κορτώ", αναφέρει χαρακτηριστικά.

Χθες, αναφέρθηκε στον συγγραφέα με εκφράσεις όπως, "κυρά Αυγουστίνα", ενώ επικρότησε σχόλιο ακροατή για τους γκέι πως "τους χρειάζεται χρυσαυγίτης” και παρατήρησε πως οι γκέι "δεν έχουν μόνο θηλυκό κορμί αλλά και θηλυκό μυαλό".

Υπενθυμίζεται ότι μετά τα όσα είπε και πριν τη "δήλωση μετανοίας" υπήρξε κύμα διαμαρτυριών προς το ΕΣΡ και την ΕΣΗΕΑ από την οποία ζητείται η διαγραφή του.

H ανάρτηση του:

Βερύκιος: «Μετανιώνω, εγώ πάντα υπεράσπιζα τους γκέι» Facebook Twitter


Βερύκιος: «Μετανιώνω, εγώ πάντα υπεράσπιζα τους γκέι» Facebook Twitter

58

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένας από τους πρώτους άνδρες supermodels, μια αίρεση στη Νέα Υόρκη και ο Φάμπιο: Το HBO έκανε σειρά μια απίστευτη αληθινή ιστορία

TV & Media / Ένας από τους πρώτους άνδρες supermodels, μια αίρεση στη Νέα Υόρκη και ο Φάμπιο: Το HBO έκανε σειρά μια απίστευτη αληθινή ιστορία

Το Bring Me the Beauties: A Model Cult αφηγείται την ιστορία του Χόιτ Ρίτσαρντς, ενός από τα πρώτα male supermodels των ’80s, που έζησε για χρόνια μέσα στην αίρεση Eternal Values.
THE LIFO TEAM
Ο Άντερσον Κούπερ φεύγει από το 60 Minutes τη στιγμή που η ανεξαρτησία του δοκιμάζεται

TV & Media / Ο Άντερσον Κούπερ φεύγει από το 60 Minutes τη στιγμή που η ανεξαρτησία του δοκιμάζεται

Ο Άντερσον Κούπερ αποχαιρέτησε το 60 Minutes μετά από σχεδόν 20 χρόνια, μιλώντας για τους γιους του αλλά και για την ανεξαρτησία της εκπομπής, σε μια στιγμή αναταράξεων για το CBS News.
THE LIFO TEAM
Ο Στίβεν Κόλμπερτ αποχαιρετά το Late Show με σύνθημα «Απολυμένοι αλλά γιορτινοί»

TV & Media / Ο Στίβεν Κόλμπερτ αποχαιρετά το Late Show με σύνθημα «Απολυμένοι αλλά γιορτινοί»

Μετά το τελευταίο γύρισμα του The Late Show, ο Στίβεν Κόλμπερτ οργανώνει αποχαιρετιστήριο πάρτι με σύνθημα «Απολυμένοι αλλά γιορτινοί» ένα πικρό αστείο για το τέλος μιας ολόκληρης εποχής στη βραδινή τηλεόραση.
THE LIFO TEAM
AKYLAS EUROVISION ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΠΟΥΤΖΙΔΗΣ ΜΑΡΙΑ ΚΟΖΑΚΟΥ

TV & Media / Κοζάκου - Καπουτζίδης για Akyla: «Γιατί ένα νέο παιδί, που ζει το όνειρο, να αισθάνεται την ανάγκη να απολογηθεί;»

Οι δύο παρουσιαστές, με αφορμή την απολογητική στάση του Έλληνα καλλιτέχνη μετά τον τελικό της Eurovision, μίλησαν για την πίεση που βιώνουν σήμερα οι νέοι και για την ανάγκη να σταθούμε σε αυτήν και να μην την αγνοούμε
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια