Βερύκιος: «Μετανιώνω, εγώ πάντα υπεράσπιζα τους γκέι»

Βερύκιος: «Μετανιώνω, εγώ πάντα υπεράσπιζα τους γκέι» Facebook Twitter
58

Μετανοημένος εμφανίζεται τώρα ο Δήμος Βερύκιος για τον ομοφοβικό οχετό που εξαπέλυσε εναντίον του Αύγουστου Κορτώ. Σε ανάρτηση του στο Facebook " , δηλώνει μετάνοια και αναφέρει ότι ποτέ δεν είχε ως πρόθεση να θίξει τον Κορτώ και τους γκέι, τους οποίους, όπως υποστηρίζει, υπεράσπιζε πάντα "μέχρι παρεξηγήσεως. Αποδίδει δε τις εκφράσεις του στην "πολιτική πρόζα", της εκπομπής του.

"Ειλικρινά λυπάμαι για τούτη την παρεξήγηση. Ζητώ ταπεινά συγγνώμη από τον κάθε επώνυμο ή ανώνυμο, φανερό ή κρυφό ομοφυλόφιλο. Δεν είχα την πρόθεση να χλευάσω ή να ταπεινώσω κανέναν, ούτε φυσικά τον Αύγουστο Κορτώ", αναφέρει χαρακτηριστικά.

Χθες, αναφέρθηκε στον συγγραφέα με εκφράσεις όπως, "κυρά Αυγουστίνα", ενώ επικρότησε σχόλιο ακροατή για τους γκέι πως "τους χρειάζεται χρυσαυγίτης” και παρατήρησε πως οι γκέι "δεν έχουν μόνο θηλυκό κορμί αλλά και θηλυκό μυαλό".

Υπενθυμίζεται ότι μετά τα όσα είπε και πριν τη "δήλωση μετανοίας" υπήρξε κύμα διαμαρτυριών προς το ΕΣΡ και την ΕΣΗΕΑ από την οποία ζητείται η διαγραφή του.

H ανάρτηση του:

Βερύκιος: «Μετανιώνω, εγώ πάντα υπεράσπιζα τους γκέι» Facebook Twitter


Βερύκιος: «Μετανιώνω, εγώ πάντα υπεράσπιζα τους γκέι» Facebook Twitter

58

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«What Jennifer Did»: Πού βρίσκεται σήμερα η Τζένιφερ Παν- Το ντοκιμεντέρ στο Netflix και η νέα ζωή του πατέρα της

TV & Media / «What Jennifer Did»: Πού βρίσκεται σήμερα η Τζένιφερ Παν- Το ντοκιμαντέρ στο Netflix και η νέα ζωή του πατέρα της

Τον Νοέμβριο του 2010, μια παρέα  ανδρών μπήκε στο σπίτι των Παν στο Μάρκχαμ του Οντάριο. Σκότωσαν τη μητέρα της Τζένιφερ και πυροβόλησαν τον πατέρα της στο κεφάλι και στον ώμο
NEWSROOM

σχόλια

20 σχόλια
"Στηριζα κι εξακολουθω μεχρι παρεξηγησεως"... σιγα ρε μεγαλε μην πηρες μερος και στο gay pride. Αμα εκφραζεται ετσι οποιος κατα τα αλλα στηριζει τους ομοφυλοφιλους δε μπορω να φανταστω πως θα εκφραζοταν καποιος που δεν τους στηριζει. Αν απεχθανομαι μια φορα καποιον που δε ξερει να εκφρασει την αποψη του κοσμια και συγχεει το χιουμορ με την καφριλα, απεχθανομαι δεκα φορες αυτον που δε στηριζει την αποψη του και βγαινει να ζητησει συγγνωμες και να δικαιολογησει τα αδικαιολογητα επειδη προφανως επεσαν εντολες απο ψηλα. Αν και η αληθεια ειναι οτι ο Κορτω και ο καθε Κορτω που στηριζει ανοιχτα τις προτιμησεις του, αποψαρες σαν αυτες του Βερυκιου τις εχει γραμμενες εκει που δεν πιανει μελανι. Κατα τα αλλα, δε χρειαζοταν ο κυριος Βερυκιος να μας αποδειξει αλλη μια φορα ποσο παραληρηματικος και ανισορροπος ειναι, το ειχαμε ηδη εμπεδωσει απο την εποχη που μοστραρε μονιμως τη φατσα του και τις αποψεις του στις διαφορες εκπομπες.
Η γνωστή εγκεφαλική καθυστέρηση του Δήμου Βερύκιου μεταμορφωμένη απο τον πολιτικό καθοπρεπισμο των δημοσιογραφικών live πλατώ ,σε trash-εμετικό γραπτό λόγο κοινωνικών δικτύων . Zero tolerance.
Σημερα μάθαμε (το αυτονόητο)ότι η λέξη "ψευτομαγκας"παει πακέτο με το "κλαψας".Το"κομπλεξικός" με το "χυδαίος".και το αν ο Βερυκιος ήτανε πτηνό,θα έμοιαζε με κότα
Το εχω ακουσει κι εγω αυτο, απο καποιον που λεει πως του την επεσε. Μην ξεχναμε πως ιστορικα οι φωνακλαδες ομοφοβικοι, εχουν πολλα να κρυψουν, προσπαθουν να δημιουργησουν αντιπερισπασμο.Ο,τι χειροτερο υπαρχει στην κοινωνια.
πολλοί παιδεραστές έχουν επαγγέλματα που είναι κοντά σε παιδιά π.χ. παπάδες, δάσκαλοι, προπονητές. Ο Βερύκιος κάνει στρατιωτικό ρεπορτάζ... (δεν εννοώ φυσικά ότι είναι gay - εγώ αγαπώ, σέβομαι, στηρίζω και υπερασπίζομαι τους gay)
ένα εύχομαι:μακάρι όλοι να δείχνουμε ανάλογα αντανακλαστικά και σε άλλες προσεγγίσεις των δημοσιογράφων...ένα μπράβο στον Δημοκίδη και σε όλους όσους κινητοποιήθηκαν και ανάγκασαν το δίποδο αποδημητικό παπαγαλάκι να ξεβρακωθεί...και είναι και άντρακλας....
Αγαπητοί αναγνώστες,Παρακάτω ακολουθεί η ανεπίσημη μετάφραση της δήλωσης "Προσπάθειας Αποκατάστασης της εικόνας μου" του κου Βερύκιου...Δηλώνω υπευθύνως και βάσει των συνεπειών του τρόπου λειτουργίας των μίντια ότι ΔΕΝ περίμενα πως το να είμαι ομοφοβικός και να συμμερίζομαι τις απόψεις και τις στάσεις των ομοφοβικών μπορεί να σηκώσει τέτοιας ισχύος αντιδράσεις.Δηλώνω υπευθύνως ότι εξεπλάγην από τις αντιδράσεις όσων ανακάλυψαν πως διάκειμαι εναντίον των ομοφυλόφιλων και των οργανώσεων τους. Εξάλλου μια ζωή στήριζα και εξακολουθώ – μέχρι πλέον παρεξηγήσεως - να συντηρώ και να θρέφω (όπως και πολλοί άλλοι όμοιοί μου) στερεότυπα που σκοπό έχουν να παρουσιάσουν κάθε τι διαφορετικό από εμένα ως μη αποδεκτό και μη άξιο σεβασμού.Δηλώνω υπευθύνως ότι το ραδιοφωνικό σχόλιο μου για τον Αύγουστο Κορτώ, για τον οποίο δεν γνωρίζω τίποτε άλλο πέραν του ότι είναι ομοφυλόφιλος, έγινε με σκοπό να μειώσει κάθε άτομο που τολμά να δηλώνει gay. Έγινε μόνο και μόνο λόγω της αυθάδειας και της ψευδούς εντύπωσης μου πως η προσπάθεια σπίλωσης της προσωπικότητας του ως μέρος μιας ευτελούς Πολιτικής Πρόζας που κάνουμε κάθε πρωί τα 15 τελευταία χρόνια στο ραδιόφωνο μπορεί να περάσει απαρατήρητη. Μία πρόζα, που μέχρι σήμερα ποτέ δεν με ενδιέφερε πως εκλαμβάνεται από το κοινό, παρά μόνο από τους εργοδότες μου…Ειλικρινά λυπάμαι για τις αντιδράσεις σας και τον ορατό πια κίνδυνο να υποστώ συνέπειες για τον τρόπο που ασκώ το επάγγελμα μου και που σκέφτομαι ως Μισάνθρωπος. Ζητώ ταπεινά συγγνώμη από εσάς, τους εργοδότες μου. Δεν είχα την πρόθεση να θέσω σε κίνδυνο την βολή μου ή να ενοχλήσω κανέναν από εσάς.Πριν με απολύσετε και με εξωθήσετε να εργαστώ με λιγότερο μισθό και σε σταθμούς μικρότερης επιρροής αλλά και με ακόμη μικρότερης ευαισθησίας περί δικαιωμάτων των συνανθρώπων μου, σας ζητώ να με συγχωρήσετε για τη γνωστή φραστική ραδιοφωνική αυθάδεια μου. Άλλωστε «Όλοι Γνωρίζατε τι ποιότητας Μισάνθρωπος είμαι, Μην Σφάλλεστε».Με Αν-ειλικρινή Υποτέλεια,Δήμος Βερύκιος -aka- Ο Μισάνθρωπος
Πραγματικα πιστευουν οι δημοσιογραφοι αυτοι (που δεν θα επρεπε καν να χαρακτηριζονται ετσι) πως με αυτες τις αηδιες που λενε θα τους λυπηθουμε κιολας.! Δεν μπορουν πλεον να μας κοροϊδευουν μπροστα στα μουτρα μας. Αυτα ειναι φτηνα σχολια κ ακομη πιο φτηνες δικαιολογιες που μονο το επιπεδο τους ριχνουν. Καλυτερα να αποσυρθουν απο το χωρο της ''ενημερωσεις'' κ να πανε να παιξουν θεατρο, που μου θελουν κ προζες !
Α γεια σου! Κι εγώ σκάλωσα λίγο όταν είδα ότι ζητάει συγγνώμη που τον κατηγόρησε ότι έχει θηλυκό μυαλό. Αίσχος και ντροπή για το φύλο μου κάτι τέτοιοι άνθρωποι.