Ο Όσκαρ Πιστόριους κατέρρευσε την ώρα της δίκης

Ο Όσκαρ Πιστόριους κατέρρευσε την ώρα της δίκης Facebook Twitter
1

Ο Όσκαρ Πιστόριους, ο νοτιοαφρικανός παραολυμπιονίκης που κατηγορείται για τη δολοφονία της συντρόφου του, δεν άντεξε και κατέρρευσε, την ώρα που ο συνήγορος  του περιέγραφε τις βαριές εγκεφαλικές κακώσεις που προκλήθηκαν στη Ρίβα Στέενκαμπ από τους πυροβολισμούς του.

Ο συνήγορος υπεράσπισης περιγράφοντας τις εγκεφαλικές βλάβες ήθελε να αντικρούσει τους ισχυρισμούς γειτόνισσας, η οποία κατέθεσε ότι μεταξύ των πυροβολισμών άκουσε γυναικείες φωνές από το σπίτι. Αν ισχύει αυτό, τότε καταρρέει η υπερασπιστική στρατηγική του Πιστόριους ο οποίος ισχυρίζεται ότι δεν ήξερε ότι στην τουαλέτα βρισκόταν η σύντροφος του και την πέρασε για διαρρήκτη.

Από την άλλη πλευρά ο δικηγόρος δίωξης, Τζέρι Νελ τόνισε πως η τελευταία από τις τέσσερις βολές ήταν αυτή που χτύπησε την Στέενκαμπ στο κεφάλι, ενώ τα δύο πρώτα χτυπήματα έγιναν στη δεξιά πλευρά της, τον τείχο και τον ώμος της.

1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

BREXIT ΑΝΤΙ ΜΠΕΡΝΑΜ ΡΩΣΙΑ

Διεθνή / Ο Μπέρναμ δηλώνει βέβαιος πως η Ρωσία παρενέβη στο δημοψήφισμα για το Brexit το 2016

«Όταν έφτασα στην Ντάουνινγκ Στριτ, ρώτησα αν υπήρξε ρωσική παρέμβαση στο δημοψήφισμα του 2016. Και έλαβα τη σαφή απάντηση ότι ναι, υπήρξε», δήλωσε ο Βρετανός πρωθυπουργός σε συνέντευξή του
THE LIFO TEAM