Eυρώπη - Νέα Υόρκη με 10 ευρώ;

Eυρώπη - Νέα Υόρκη με 10 ευρώ; Facebook Twitter
43
Eυρώπη - Νέα Υόρκη με 10 ευρώ; Facebook Twitter

Tα φιλόδοξα νέα έρχονται δια στόματος του CEO της αεροπορικής Michael O'Leary. Σε πρόσφατο συνέδριο και σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο ιρλανδικός Independent, η Ryanair δρομολογεί την μεγαλύτερη επανάσταση που έχει ποτέ σημειωθεί στον ταξιδιωτικό χάρτη.

Σύμφωνα με τα μελλοντικά της σχέδια η εταιρεία προετοιμάζει την σύνδεση δεκατεσσάρων ευρωπαϊκών χωρών με τις Η.Π.Α. με απευθείας υπερατλαντικές πτήσεις. Το κόστος θα ξεκινά από 10 ευρώ για απλή μετάβαση και λιγότερο από 20 για τα εισιτήρια με επιστροφή και χωρίς να αφαιρεί από τους πελάτες το δικαίωμα επιλογής θέσης ή μερικές ακόμη παροχές εντός του αεροπλάνου. Oι επιβάτες θα πρέπει να πληρώνουν επιπλέον για το γεύμα, τις αποσκευές και τους φόρους.

Ο τρόπος που θα επιτευχθεί αυτό το επιχειρησιακό πλάνο ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει μιας και μένουν σημαντικές λεπτομέρειες που πρέπει να ρυθμιστούν και αφορούν κυρίως τον στόλο αεροσκαφών αλλά και τις συμφωνίες με τους αμερικανικούς αερολιμένες. Αρχικά, κάτι τέτοιο απαιτεί ενίσχυση του στόλου με τουλάχιστον 40 ακόμη αεροσκάφη κάτι που αναμένεται να πάρει 4 ή και 5 χρόνια. Θα πρέπει επιπλέον σταδιακά να λυθεί και το πρόβλημα του μονοπωλίου της αγοράς αεροπλάνων από την Gulf airlines ενώ σύμφωνα με την ανακοίνωση γίνεται ευδιάκριτο πως οι θέσεις που θα δημιουργηθούν για τέτοιες πτήσεις θα είναι αυστηρά περιορισμένες ως προς τη διάθεση.

43

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έκπληξη από τον βασιλιά Κάρολο: Πήγε στην Όπερα του Λονδίνου και υποκλήθηκε στη σκηνή μαζί με τους καλλιτέχνες

Διεθνή / Έκπληξη από τον βασιλιά Κάρολο: Πήγε στην Όπερα του Λονδίνου και υποκλίθηκε στη σκηνή μαζί με τους καλλιτέχνες

Ο Βρετανός μονάρχης παρακολούθησε παράσταση προς τιμήν του μαέστρου που διηύθυνε την ορχήστρα στη στέψη του - Η λακωνική απάντηση όταν ρωτήθηκε για την υγεία του
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ