O αδέσποτος γάτος που ταξίδεψε από την Αθήνα στη Ζυρίχη στην ρόδα του αεροπλάνου!

O αδέσποτος γάτος που ταξίδεψε από την Αθήνα στη Ζυρίχη στην ρόδα του αεροπλάνου! Facebook Twitter
8

Όπως μεταδίδουν τα ελβετικά ΜΜΕ το γατάκι είναι καλά στην υγεία του και ζει πλέον σε καταφύγιο ζώων της Ζυρίχης.

Διαβάζουμε στο scouter.gr:

 

Η λαϊκή σοφία λέει πως οι γάτες έχουν 9 ζωές και αυτός ο γάτος φαίνεται πως είναι η απάντηση σε όσους δεν το πιστεύουν.

Σύμφωνα με Ελβετικά πρακτορεία ειδήσεων και ανακοίνωση της αεροπορικής εταιρείας Swiss Air, o περίπου τριών μηνών γάτος ταξίδεψε την περασμένη Τετάρτη από το αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος έως την Ζυρίχη, κρυμμένος στην ρόδα του αεροπλάνου.

Όταν το αεροπλάνο προσγειώθηκε ο γάτος βρέθηκε σε κατάσταση σοκ και υπέφερε από υποθερμία αλλά ήταν ζωντανός και τον ανέλαβε ένα κέντρο προστασίας ζώων στην Ζυρίχη.

Οι αναφορές λένε πως οι φροντιστές του Ελ. Βενιζέλος είχαν δει τον γάτο να βρίσκεται κοντά στο αεροπλάνο πριν την απογείωση και υπήρξε καθυστέρηση μέχρι να εξακριβωθεί αν έχει απομακρυνθεί.

Όταν μετά από ώρα και αφού δεν βρέθηκε κάτι, θεώρησαν πως απλά είχε απομακρυνθεί, δόθηκε εντολή να για απογείωση.

Πάντως ο γάτος που πλέον είναι μετανάστης στην Ζυρίχη, είναι μια χαρά στην υγεία του ενώ το καταφύγιο έχει δεχτεί πολλές αιτήσεις για την υιοθεσία του.

 

It's Viral
8

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Αριάνα Γκράντε μιλά πρώτη φορά για το σκάνδαλο του Nickelodeon και τις κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση ανήλικων ηθοποιών

It's Viral / Η Αριάνα Γκράντε μιλά πρώτη φορά για το σκάνδαλο του Nickelodeon και τις κατηγορίες σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων

«Tώρα, όταν αναλογίζομαι αυτά τα αποσπάσματα, σκέφτομαι... Όντως, τώρα;» - Η πρώτη αντίδραση της τραγουδίστριας μετά το ντοκιμαντέρ Quiet on Set  
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΙΩΑΝΝΑ ΖΕΡΒΑ

σχόλια

6 σχόλια
H "λαϊκή σοφία" λέει ότι οι γάτες είναι επτάψυχες. Οι αμερικανόπληκτοι λένε για τις 9 ζωές. Αν επικαλείστε την παράδοση κάντε το σωστά, αλλιώς μην το κάνετε καθόλου. Τυχερός ο γατούλης, μακάρι να βρει και ένα καλό σπιτικό.
Ε ναι, σου λενε αυτοι απο το αεροδρομιο για να μη τον βλεπουμε θα εφυγε, οχι οτι θα κρυφτηκε καπου!! Ωραιος ελεγχος!! Και που να ειχε κανει και τιποτα αλλο ο γατος να φρακαρει κανενα συστημα και να πεσει το αεροπλανο..τι θα λεγανε; Δε τον ειδαμε μωρε και υποθεσαμε οτι εφυγε!