Αστυνομικοί ξυλοκοπούν τις Pussy Riot

Αστυνομικοί ξυλοκοπούν τις Pussy Riot Facebook Twitter
50

Κοζάκοι πολιτοφύλακες επιτέθηκαν στα μέλη του πανκ συγκροτήματος Pussy Riot που προσπάθησαν να στήσουν ένα event κάτω από διαφημιστική πινακίδα των Χειμερινών ολυμπιακών Αγώνων του Σότσι.

Όταν έξι μέλη της ομάδας - πέντε γυναίκες και ένας άνδρας - φόρεσαν τις μάσκες τους, και πήραν στο χέρι μια κιθάρα και ένα μικρόφωνο, τουλάχιστον 10 Κοζάκοι και άλλοι αξιωματούχοι, τους επιτέθηκαν  χτυπώντας τους, ρίχνοντας τους κάτω και ψεκάζοντας τους με σπρέι πιπεριού. Οι Κοζάκοι πολιτοφύλακες τράβηξαν βίαια και τις κουκούλες από τα πρόσωπα των κοριτσιών.

Οι Κοζάκοι χρησιμοποιούνται από το περασμένο έτος, ως βοηθητικοί αστυνομικοί, περιπολώντας στους δρόμους τις επαρχίας Κρασνοντάρ, που περιλαμβάνεται στις περιοχές διεξαγωγής των Ολυμπιακών.  

Υπενθυμίζεται ότι την Τρίτη συνελήφθησαν με υποψίες για κλοπή, τα δύο αποφυλακισθέντα μέλη του γκρούπ. Αργότερα αφέθησαν ελεύθερες. 

50

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ΡΩΣΙΑ ΟΥΚΡΑΝΙΑ

Διεθνή / Βουλγαρία: Στις κάλπες για την προεδρία με φόντο τη Ρωσία και τον πόλεμο στην Ουκρανία

Η μικρή διαφορά του πρώτου γύρου προμηνύει αμφίρροπη αναμέτρηση, με τις πρόσφατες επιθέσεις σε εμπορικά πλοία στη Μαύρη Θάλασσα να οξύνουν την πολιτική αντιπαράθεση
THE LIFO TEAM
ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ GEN Z

Διεθνή / Γερμανία: Δεκάδες χιλιάδες νέοι διαδήλωσαν για την ακρίβεια και την παιδεία - Επεισόδια μετά τις πορείες

Η πρωτοβουλία «Gen Z regelt» οργάνωσε κινητοποιήσεις σε περισσότερες από 30 πόλεις. Οι περισσότερες ολοκληρώθηκαν ειρηνικά, ωστόσο σημειώθηκαν συγκρούσεις με την αστυνομία σε Κολωνία, Φρανκφούρτη και Αμβούργο.
THE LIFO TEAM