Ο πρωθυπουργός της Σλοβακίας τραυματίστηκε παίζοντας ποδόσφαιρο

Ο πρωθυπουργός της Σλοβακίας τραυματίστηκε παίζοντας ποδόσφαιρο Facebook Twitter
1

Ο Ρόμπερτ Φίκο, ο πρωθυπουργός της Σλοβακίας που διεκδικεί την προεδρία της χώρας στις επερχόμενες προεδρικές εκλογές της 15ης Μαρτίου είχε ένα ανέλπιστο ατύχημα.

Αποφάσισε να παίξει λίγο ποδόσφαιρο στην πόλη Κοσίτσε, όμως χτύπησε κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού και αποχώρησε υποβασταζόμενος. Η ιατρική διάγνωση έκανε λόγο για ρήξη του Αχίλλειου τένοντα, όπως είπε η εκπρόσωπος του Φίκο. Ο πρωθυπουργός μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Μπρατισλάβα όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κάννες 2025: Ο Ντένζελ Ουάσινγκτον απών από τη συνέντευξη Τύπου της ταινίας του μετά το συμβάν με τον φωτογράφο

Διεθνή / Κάννες 2025: Ο Ντένζελ Ουάσινγκτον απών από τη συνέντευξη Τύπου της ταινίας του μετά το συμβάν με τον φωτογράφο

Ο έντονος διαπληκτισμός που είχε ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός με φωτογράφο, στο κόκκινο χαλί για την πρεμιέρα της ταινίας «Highest 2 Lowest» στις Κάννες
LIFO NEWSROOM