Εύβοια: Σκυλιά κατασπάραξαν 76χρονη

Εύβοια: Σκυλιά κατασπάραξαν 76χρονη Facebook Twitter
29

Φρικτό τέλος είχε ηλικιωμένη γυναίκα που βγήκε για να μαζέψει χόρτα σε εξοχική τοποθεσία της Ερέτριας στην Εύβοια, το μεσημέρι της Κυριακής. Όπως αναφέρουν τοπικά ηλεκτρονικά μέσα, οι οικείοι της 76χρονης άρχισαν να την αναζητούν, όταν είδαν ότι δεν επέστρεψε και βρέθηκαν τελικά μπροστά σε ένα φρικιαστικό θέαμα σε οικόπεδο στην περιοχή Μύλοι.

Δύο σκυλιά που βρίσκονταν εντός του οικοπέδου την είχαν κυριολεκτικά διαμελίσει, ενώ εμπόδιζαν την προσέγγιση και όσων έφτασαν εκεί.

Τελικά έφτασε η αστυνομία, ασθενοφόρο και ο πρόεδρος της τοπικής φιλοωϊκής, ο οποίος πέτυχε να ναρκώσει το μεγαλύτερο από τα δύο αγριεμένα σκυλιά. Μόνο έτσι έγινε δυνατή η περισυλλογή του πτώματος της 76χρονης.

29

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι VIP του Conference League θα έχουν προτεραιότητα στον «Ευαγγελισμό»- Η απάντηση Γεωργιάδη

Ελλάδα / Οι VIP του Conference League θα έχουν προτεραιότητα στον «Ευαγγελισμό»- Η απάντηση Γεωργιάδη

«Όλες οι σχετικές αναρτήσεις και αντιδράσεις κυρίως από βουλευτές που στο παρελθόν έχουν συμμετάσχει σε Κυβέρνηση είναι λαϊκίστικες και υποκριτικές» αναφέρει ο υπουργός Υγείας
NEWSROOM
Λαμία: 63 κρούσματα με συμπτώματα τροφικής δηλητηρίασης σε 7 δημοτικά σχολεία

Ελλάδα / Λαμία: 63 κρούσματα με συμπτώματα τροφικής δηλητηρίασης σε 7 δημοτικά σχολεία

Τα 15 παιδιά με συμπτώματα δηλητηρίασης από Δημοτικό κατανάλωσαν λιγκουίνι με κιμά. Γονιός που κράτησε την συσκευασία είπε θα τη στείλει στο Γενικό Χημείο του Κράτους για ανάλυση
NEWSROOM