Εύβοια: Σκυλιά κατασπάραξαν 76χρονη

Εύβοια: Σκυλιά κατασπάραξαν 76χρονη Facebook Twitter
29

Φρικτό τέλος είχε ηλικιωμένη γυναίκα που βγήκε για να μαζέψει χόρτα σε εξοχική τοποθεσία της Ερέτριας στην Εύβοια, το μεσημέρι της Κυριακής. Όπως αναφέρουν τοπικά ηλεκτρονικά μέσα, οι οικείοι της 76χρονης άρχισαν να την αναζητούν, όταν είδαν ότι δεν επέστρεψε και βρέθηκαν τελικά μπροστά σε ένα φρικιαστικό θέαμα σε οικόπεδο στην περιοχή Μύλοι.

Δύο σκυλιά που βρίσκονταν εντός του οικοπέδου την είχαν κυριολεκτικά διαμελίσει, ενώ εμπόδιζαν την προσέγγιση και όσων έφτασαν εκεί.

Τελικά έφτασε η αστυνομία, ασθενοφόρο και ο πρόεδρος της τοπικής φιλοωϊκής, ο οποίος πέτυχε να ναρκώσει το μεγαλύτερο από τα δύο αγριεμένα σκυλιά. Μόνο έτσι έγινε δυνατή η περισυλλογή του πτώματος της 76χρονης.

29

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΖΩΝΑΚΗΣ

Ελλάδα / Γιώργος Μαζωνάκης: «Δεν μπορώ να αποκαλύψω τον λόγο που έλαβα τη φωτογραφία», λέει ο υπνοθεραπευτής

Ο Νάσος Κομιανός παραδέχτηκε πως είχε συνεργαστεί στο παρελθόν με την κατηγορούμενη γιατρό καθώς και πως έλαβε φωτογραφία του Γιώργου Μαζωνάκη, ενόσω βρισκόταν στο ιατρείο στο Κολωνάκι
THE LIFO TEAM
ΜΑΤΙ ΦΩΤΙΑ ΔΙΚΗ ΕΛΑΦΡΥΝΤΙΚΑ

Ελλάδα / Μάτι: Αναβλήθηκε η δίκη για την προσφυγή τριών καταδικασθέντων που ζητούν να τους αναγνωριστούν ελαφρυντικά

Αναβλήθηκε για τις 29 Σεπτεμβρίου - Πρόκειται για τον, τοτε, αρχηγό και υπαρχηγό της Πυροσβεστικής και τον τότε γενικό γραμματέα της Πολιτικής Προστασίας
THE LIFO TEAM