Ο Sir Patrick Stewart γκέι από λάθος του Guardian

Ο Sir Patrick Stewart γκέι από λάθος του Guardian Facebook Twitter
8
Ο Sir Patrick Stewart γκέι από λάθος του Guardian Facebook Twitter

Στις 17 Φεβρουαρίου, η διαδικτυακή έκδοση της εφημερίδας Guardian, δημοσίευσε ένα άρθρο σχετικά με το coming out της ηθοποιού Έλεν Πέιτζ. Στην τρίτη παράγραφο, η συντάκτρια Jane Czyzselska έγραφε: "Mερικοί γκέι, όπως ο Sir Patrick Stewart, βρίσκουν την εξομολόγηση της Έλεν Πέιτζ αξιόλογο νέο." Kάπου εδώ άρχισαν οι παρεξηγήσεις μια και ο ηθοποιός ποτέ δεν έχει δηλώσει ομοφυλόφιλος και ποτέ δεν έχει δημοσιευτεί κάτι σχετικό για τις σεξουαλικές του προτιμήσεις.

Επειδή προφανώς η δημοσιογράφος δεν είχε κάποια αποκλειστική πληροφορία, αλλά μάλλον έκανε λάθος (στα social media επικράτησε η εκδοχή πως τον μπέρδεψε με τον ανοιχτά γκέι Sir Ian McKellen) μόλις το θέμα πήρε έκταση, ήρθε και η διόρθωση. Απλά δεν έγινε τόσο γρήγορα ώστε το λάθος να περάσει απαρατήρητο και να μην φτάσει στον άμεσα ενδιαφερόμενο.

Ο Sir Patrick Stewart έγραψε στο Twitter " Λοιπόν Guardian, μια χαρά ήταν για αλλαγή...Τουλάχιστον δεν ξύπνησα για να δω πως στο ίντερνετ για ακόμη μια φορά έχω πεθάνει"

 

Ο Sir Patrick Stewart γκέι από λάθος του Guardian Facebook Twitter

 

 

 

 

It's Viral
8

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

6 σχόλια
Προφανώς επειδή είναι πολύ καλοί φίλοι με τον McKellen κι επειδή έχει συχνά υποστηρίξει τα gay rights ο Patrick Stewart, θεώρησε δεδομένο ότι είναι και gay η ανόητη. Υπάρχουν κι άλλα σχετικά tweets του Stewart που προέκυψαν απ' το γεγονός και όχι μόνο έχουν πλάκα, αλλά κι αυτά δείχνουν τη μεγαλοσύνη του :)