ΣΚΛΗΡΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ

Αστυνομικοί ξυλοκοπούν τις Pussy Riot

Αστυνομικοί ξυλοκοπούν τις Pussy Riot Facebook Twitter
50

Κοζάκοι πολιτοφύλακες επιτέθηκαν στα μέλη του πανκ συγκροτήματος Pussy Riot που προσπάθησαν να στήσουν ένα event κάτω από διαφημιστική πινακίδα των Χειμερινών ολυμπιακών Αγώνων του Σότσι.

Όταν έξι μέλη της ομάδας - πέντε γυναίκες και ένας άνδρας - φόρεσαν τις μάσκες τους, και πήραν στο χέρι μια κιθάρα και ένα μικρόφωνο, τουλάχιστον 10 Κοζάκοι και άλλοι αξιωματούχοι, τους επιτέθηκαν  χτυπώντας τους, ρίχνοντας τους κάτω και ψεκάζοντας τους με σπρέι πιπεριού. Οι Κοζάκοι πολιτοφύλακες τράβηξαν βίαια και τις κουκούλες από τα πρόσωπα των κοριτσιών.

Οι Κοζάκοι χρησιμοποιούνται από το περασμένο έτος, ως βοηθητικοί αστυνομικοί, περιπολώντας στους δρόμους τις επαρχίας Κρασνοντάρ, που περιλαμβάνεται στις περιοχές διεξαγωγής των Ολυμπιακών.  

Υπενθυμίζεται ότι την Τρίτη συνελήφθησαν με υποψίες για κλοπή, τα δύο αποφυλακισθέντα μέλη του γκρούπ. Αργότερα αφέθησαν ελεύθερες. 

50

ΣΚΛΗΡΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΓΑΛΛΙΑ ΥΠΟΒΟΗΘΟΥΜΕΝΗ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ

Διεθνή / Γαλλία: Η Εθνοσυνέλευση ενέκρινε το νομοσχέδιο για την υποβοηθούμενη αυτοκτονία

Το νομοσχέδιο προβλέπει αυστηρές προϋποθέσεις για ασθενείς με ανίατη ασθένεια σε προχωρημένο ή τελικό στάδιο - Πριν γίνει νόμος θα εξεταστεί από το Συνταγματικό Συμβούλιο
THE LIFO TEAM
ΚΙΡ ΣΤΑΡΜΕΡ ΑΝΤΙΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ

Διεθνή / Το αντίο του Κιρ Στάρμερ: «Είναι το τέλος της πολιτικής μου πορείας - Στη σύζυγο και τα παιδιά μου, σας αγαπώ»

Ιδιαίτερα φορτισμένο το κλίμα στην τελευταία συνεδρίαση των ερωτήσεων προς τον πρωθυπουργό, PMQs - Η επόμενη ημέρα για τη Βρετανία στο πρόσωπο του Άντι Μπέρναμ
THE LIFO TEAM
ΡΩΣΙΑ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΘΥΜΩΝ ΖΑΧΑΡΟΒΑ

Διεθνή / Ρωσία: «Νόμιμοι στόχοι» τα ξένα στρατεύματα στην Ουκρανία μετά από ενδεχόμενη συμφωνία ειρήνης

«Η αποστολή οποιωνδήποτε στρατιωτικών μονάδων από χώρες της λεγόμενης συμμαχίας των προθύμων στην Ουκρανία είναι απαράδεκτη για τη χώρα μας», δήλωσε η Ρωσίδα ΥΠΕΞ
THE LIFO TEAM