Ελεν Πέιτζ: «Είμαι ομοφυλόφιλη, κουράστηκα να λέω ψέματα»

Ελεν Πέιτζ: «Είμαι ομοφυλόφιλη, κουράστηκα να λέω ψέματα» Facebook Twitter
34

Την ομοφυλοφιλία της αποκάλυψε δημοσίως η  καναδή ηθοποιός Ελεν Πέιτζ, που είχε προταθεί για το Όσκαρ για την ερμηνεία της στην ταινία «Juno».

 «Κουράστηκα να κρύβομαι και κουράστηκα να λέω ψέματα…Είμαι εδώ σήμερα επειδή είμαι ομοφυλόφιλη. Και επειδή ίσως μπορώ να κάνω τη διαφορά, να βοηθήσω άλλους να ζήσουν πιο χαλαρά και πιο ελπιδοφόρα. Ανεξαρτήτως αυτού, αισθάνομαι ότι έχω μια προσωπική υποχρέωση και μια κοινωνική ευθύνη», δήλωσε μιλώντας σε συνέδριο για ανήλικους ομοφυλόφιλους στο Λας Βέγκας.


Η 26χρονη Πέιτζ είπε ότι προβαίνει στην πράξη αυτή για να βοηθήσει όσους άλλους είναι στη θέση της.

Αποκάλυψε επίσης ότι υπέφερε για πολλά χρόνια επειδή φοβόταν να ομολογήσει δημοσίως τις σεξουαλικές προτιμήσεις της. «Υπέφερε το πνεύμα μου, υπέφερα ψυχικά, υπέφεραν οι σχέσεις μου. Και βρίσκομαι σήμερα εδώ, με όλους εσάς, στην απέναντι πλευρά όλου αυτού του πόνου», είπε.

To βίντεο της ομιλίας της:

34

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Λεονάρντο ΝτιΚάπριο καλεί τους Αμερικανούς να μπλοκάρουν νομοσχέδιο για τα απειλούμενα είδη

Διεθνή / Ο Λεονάρντο ΝτιΚάπριο καλεί τους Αμερικανούς να μπλοκάρουν νομοσχέδιο για τα απειλούμενα είδη

Ανήμερα της Earth Day, ο Λεονάρντο ΝτιΚάπριο κάλεσε τους ακολούθους του να πιέσουν τη Βουλή των Αντιπροσώπων να καταψηφίσει το νομοσχέδιο H.R. 1897, υποστηρίζοντας ότι θα αποδυναμώσει τον ιστορικό νόμο προστασίας των απειλούμενων ειδών στις ΗΠΑ.
THE LIFO TEAM
ΙΡΑΝ ΟΗΕ ΗΠΑ ΝΕΚΡΟΙ

Διεθνή / ΟΗΕ: Οι δαπάνες των ΗΠΑ για τον πόλεμο στο Ιράν θα μπορούσαν να έχουν σώσει 87 εκατ. ζωές

«Κατακλυσμική» χαρακτήρισε την οικονομική κατάσταση των ανθρωπιστικών επιχειρήσεων ο επικεφαλής της ανθρωπιστικής υπηρεσίας του ΟΗΕ, σημειώνοντας ότι ο προϋπολογισμός της υπηρεσίας του έχει μειωθεί κατά περίπου 50%
ΙΡΑΝ ΟΗΕ ΗΠΑ ΝΕΚΡΟΙ