Απειλές και κατακραυγή για την εκτέλεση της καμηλοπάρδαλης στη Δανία

Απειλές και κατακραυγή για την εκτέλεση της καμηλοπάρδαλης στη Δανία Facebook Twitter
22

Η διεθνής κατακραυγή για την εκτέλεση μιας υγιούς καμηλοπάρδαλης (μπροστά στα μάτια μάλιστα ανήλικων και ενήλικων επισκεπτών), λόγω έλλειψης χώρου σε ζωολογικό κήπο της Δανίας ακόμα να κοπάσει. Όπως γράφουν σήμερα τα Νέα ο διευθυντής του Ζωολογικού Κήπου της Κοπεγχάγης, αλλά και άλλοι υπάλληλοι έχουν δεχθεί απειλητικά μηνύματα κατά της ζωής τους. 

Ο διευθυντής του ζωολογικού κήπου Μπενγκτ Χολστ δεν μετανιώνει για την απόφασή του. Υποστηρίζει ότι ήταν σωστή απόφαση και θα έκανε το ίδιο και σε άλλο ζώο εάν χρειαζόταν. Όπως εξήγησε οι Οι καμηλοπαρδάλεις του Ζωολογικού Κήπου της Κοπεγχάγης συμμετέχουν σε ένα διεθνές πρόγραμμα αναπαραγωγής, το οποίο στοχεύει στην εξασφάλιση του υγιούς πληθυσμού τους στην Ευρώπη μέσω της διασταύρωσης ζώων που δεν έχουν συγγενική σχέση μεταξύ τους. «Εάν τα γονίδια ενός ζώου εκπροσωπούνται στον πληθυσμό, η περαιτέρω αναπαραγωγή του ζώου είναι ανεπιθύμητη. Θα είχαμε το ίδιο πρόβλημα και με έναν ελέφαντα αν υπήρχαν πολλά αρσενικά», υποστηρίζει.

22

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΡΑΜΠ ΙΡΑΝ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ

Διεθνή / Εκπνέει το τελεσίγραφο Τραμπ: «Είμαστε σε έντονες διαπραγματεύσεις» λέει - Το Ιράν προειδοποιεί για αντίποινα

Παράλληλα, οι πολιτικοί αντίπαλοι του Τραμπ διερωτώνται για την ψυχική υγεία του - Μπορούν να τον απομακρύνουν προσφεύγοντας στην 25η Τροπολογία του Συντάγματος;
THE LIFO TEAM
Η Αννα Γουίντουρ ξαναπαίρνει το Devil Wears Prada στα χέρια της

Διεθνή / Για σένανε μπορώ τη Vogue να προδώσω: όταν η Άννα Γουίντουρ συνάντησε ξανά τη Μιράντα Πρίστλι

Η Vogue ενώνει στο εξώφυλλο του Μαΐου της Vogue την Άννα Γουίντουρ και τη Μέριλ Στριπ, λίγο πριν από το The Devil Wears Prada 2 και το Met Gala, ξαναφέρνοντας στο προσκήνιο τον μύθο που συνοδεύει την ταινία εδώ και είκοσι χρόνια.
THE LIFO TEAM
ΙΡΑΝ ΤΡΑΜΠ ΤΕΛΕΣΗΓΡΑΦΟ

Διεθνή / Ιράν: Κάλεσμα για ανθρώπινες αλυσίδες γύρω από τις ενεργειακές εγκαταστάσεις, καθώς πλησιάζει η προθεσμία Τραμ

Η Τεχεράνη καλεί πολίτες να «προστατεύσουν» ενεργειακές εγκαταστάσεις, ενώ ο πρόεδρος Πεζεσκιάν δηλώνει ότι 14 εκατομμύρια είναι έτοιμοι να πολεμήσουν
THE LIFO TEAM