Τι, δεν τριγυρνάνε στα χαλάσματα κάνοντας πλιάτσικο, βιάζοντας και σκοτώνοντας τους σεισμοπαθείς;

Τι, δεν τριγυρνάνε στα χαλάσματα κάνοντας πλιάτσικο, βιάζοντας και σκοτώνοντας τους σεισμοπαθείς; Facebook Twitter
17

 

Διαβάζω στο INKEFALONIA.GR  [μέσω newpost]:

 

Τι, δεν τριγυρνάνε στα χαλάσματα κάνοντας πλιάτσικο, βιάζοντας και σκοτώνοντας τους σεισμοπαθείς; Facebook Twitter

 

Μια πραγματικά αξιέπαινη κίνηση αλληλεγγύης από Πακιστανούς που ζουν στο νησί, αλλά και Κεφαλλονίτες έγινε σήμερα προς τους σεισμοπαθείς του Ληξουρίου

Οι Πακιστανοί Μοχάμεντ Μαχμούντ, Μοχάμεντ Ιρφάν, Αντνάν Φαγιάζ και Αμπτούλ Γαφάρ, μαζί με τις κυρίες από την Κεφαλονιά Ρεγγίνα Τραυλού, Μαρίκα Κουρκουμέλη και Ειρήνη Τζαννάτου, μάζεψαν χρήματα και αγόρασαν είδη πρώτης ανάγκης τα οποία παρέδωσαν σήμερα το μεσημέρι στους «Γιατρούς του Κόσμου».

 

Τι, δεν τριγυρνάνε στα χαλάσματα κάνοντας πλιάτσικο, βιάζοντας και σκοτώνοντας τους σεισμοπαθείς; Facebook Twitter

 

 

 

 

*H φράση "Τι, δεν τριγυρνάνε στα χαλάσματα κάνοντας πλιάτσικο, βιάζοντας και σκοτώνοντας τους σεισμοπαθείς;" ανήκει στον Themo Apico. 

 

 

17

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών - Μικροπράγματα

Mικροπράγματα / Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών

«Υστερικές» όσες μιλούν συνεχώς για τα γυναικεία δικαιώματα και «τα θέλουν» όσες είναι θύματα καταπίεσης και δεν το καταγγέλλουν, μάς ενημερώνει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, Δημήτρης Παπανώτας.
ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΝΑ ΚΡΑΒΑΡΗ

σχόλια

9 σχόλια
Μπράβο τους και έχει ιδιαίτερη αξία επειδή η προσφορά προέρχεται από ανθρώπους ξένη προέλευσης που δείχνουν *έμπρακτα* την αλληλεγγύη τους αδιαφορώντας για χρώματα, φυλές, καταγωγές. Μια παρατήρηση ωστόσο: τα τσουβαλιάσματα είτε αρνητικά είτε θετικά δεν εξυπηρετούν κάτι. Αντιθέτως είναι επιζήμια
Η είδηση είναι ότι έδειξαν την αλληλεγγύη τους σαν Πακιστανοί, ε? Εκεί φτάσαμε λοιπόν... Πόσο τραγικά έχει αλλάξει η ελληνική κοινωνία !Η οικογένεια ήρθε γύρω στα τέλη της δεκαετίας του 80 στην Κεφαλονιά. Μία οικογένεια που μεγάλωσε τα παιδιά της με αξιοπρέπεια, ως πολίτες του κόσμου και όχι ως ξενιτεμένους /πολιτικοί - οικονομικοί πρόσφυγες / χωρίς πατρίδα/ εχθρικά απέναντι στο νέο τους σπίτι κλπ. Για εμάς που τους γνωρίζουμε μας κάνει εντύπωση που σας εκπλήσσει αυτή τους η κίνηση αλληλεγγύης!
Οπότε, σε κάποιο πόστ που ενδεχομένως αναφέρεται σε κάποιο έγγλημα απο αλλοδαπό, μπορούμε πλέον αντιστρέφοντας να γράψουμε: "Τι, δεν τρέχουν νυχθημερόν στους σεισμοπαθείς, συγκεντρώνοντας τρόφιμα, ψήνοντας τσαγάκι για τα ορφανά και πλέκοντας ρόζ ζιπουνάκια για τους άστεγους?"
Τι, δεν τριγυρνάνε στα χαλάσματα κάνοντας πλιάτσικο, βιάζοντας και σκοτώνοντας τους σεισμοπαθείς;" Πηγή: www.lifo.grοσο ανοητες ειναι οι γενικευσεις που γινονται εις βαρος των μεταναστων, οποτε συμβαινει καποια αξιοποινη πραξη απο τη μερια τους, αλλο τοσο ακυρη ειναι η ανευ ορων και καθ'ολοκληριαν "αγιοποιηση" τους.. κατα τα αλλα, σαφως και ειναι επαινετη η πραξη τους και πρεπει να προβληθει κατα κορον..
Ακριβώς. Αναρωτιέμαι ποιός δήλωσε ποτέ ότι οι μετανάστες τριγυρνάνε κάνοντας πλιάτσικο, βιάζοντας και σκοτώνοντας σεισμοπαθείς.Πόσοι υποστήριξαν ποτέ κάτι τέτοιο;Εξαιρώντας το (προφανώς προβληματικό) 7% - σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις τουλάχιστον. Για το υπόλοιπο 93% αναφέρομαι.
Αυτοι τουλαχιστον φαινεται να εκτιμουν την φιλοξενια που τους παρεχεται απο αυτην την χωρα εις βαρος των πολιτων της, στις περισσοτερες περιπτωσεις. Μπραβο τους!
Ένα ευχαριστώ είναι πάντα καλοδεχούμενο, ας μην απαξιώνουμε την προσφορά τους , ας επικεντρωθούμε στην κίνηση αυτών των ανθρώπων, αυτό δεν ορίζει και η κοινή λογική όπως και η ευγένεια άλλωστε;
Να μετρησουμε τωρα και ποσοι Ελληνες μαζεψαν χρηματα για να βοηθησουν τους Πακιστανους που τα εχουν αναγκη, ενω αντιθετα ποσοι τους χλευασαν και τους φερθηκαν ασχημα και ταπεινωτικα ..Μπραβο σου Αρη που αναμεταδιδεις αυτο το αρθρο! Ειναι συγκινητικη η προσπαθεια ολων να βοηθησουν συνανθρωπους τους, ομως οταν προερχεται απο ατομα που τυγχανουν μικρης αποδοχης στην κοινωνια και που, φυσικα δεν τους περισσευουν κιολας, αποκτα, πιστευω, μεγαλυτερη ακομη αξια.Φαινεται αυτοι οι ανθρωποι γνωριζουν καλα τι σημαινει να μενεις χωρις σπιτι, φαγητο, χρηματα, χωρις τιποτα και να βρισκεσαι σε αναγκη
Βολική η εγκληματικότητα ?Οχι Mikes, το εγώ μου δεν υπερισχύει του γενικού καλού όπως με τους περισσότερους εδω μέσα.Μια πράξη που θα έπρεπε να ήταν η νόρμα, αποτελεί την εξαίρεση, ακόμα και απο τον ίδιο τον αρθρογράφο.Το οτι 3 πακιστανοί βοηθήσανε, θα έπρεπε να μην αποτελεί αντικείμενο θαυμασμού, αλλα να θεωρείται φυσιολογικό, και αντίθετα οι παρανομίες που πλεόν θεωρούνται κοινότυπη συμπεριφορά απο τους εν λόγω μετανάστες να αποτελούν (δυστάρεστη) έκπληξη.Και ας μην αναφέρω καν Ελληνες, γιατί πραγματικά το πρόβλημα μου δεν είναι οι μετανάστες. Θα αναφέρω μετανάστες.Πες μου, ξέρεις Φιλλιπινέζουν να βοήθησανε? Εγινε είδηση ?Εχεις ακούσει εγκλήματα απο Φιλλιπινέζους? Αν ακούσεις θα εκπλαγείς ή όχι?