Μπουτάρης: «Να σεβόμαστε και τους καπνίζοντες»

Μπουτάρης: «Να σεβόμαστε και τους καπνίζοντες» Facebook Twitter
100

Τη στήριξη του στους ιδιοκτήτες καφέ και μπαρ της Θεσσαλονίκης για το θέμα του καπνίσματος εκδήλωσε ο Γιάννης Μπουτάρης ο οποίος κατά τη διάρκεια του δημοτικού συμβουλίου, είπε ότι αντιλαμβάνεται την αγωνία τους εν όψει επανέναρξης των ελέγχων για το κάπνισμα.

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης πρότεινε να ξεκινήσουν συζητήσεις με επιμελητήρια και συλλόγους για το συγκεκριμένο θέμα, κάνοντας λόγο για «φαρισαϊσμό», καθώς όπως είπε, «το κάπνισμα επιτρέπεται στα μπουζούκια, όχι όμως στα καφέ-μπαρ».

«Σεβόμαστε τους μη καπνίζοντες, αλλά να σεβόμαστε και τους καπνίζοντες», τόνισε ο κ. Μπουτάρης.

100

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΥΡΙΖΑ για Άγνωστο Στρατιώτη: Η κυβέρνηση φέρνει νομοθετική ρύθμιση για να εκδικηθεί τη νίκη Ρούτσι

Πολιτική / ΣΥΡΙΖΑ για Άγνωστο Στρατιώτη: Η κυβέρνηση φέρνει νομοθετική ρύθμιση για να εκδικηθεί τη νίκη Ρούτσι

«Η κυβέρνηση φέρνει μια νομοθετική ρύθμιση για να εκδικηθεί τη μεγάλη νίκη του Πάνου Ρούτσι, για να απαγορέψει στους γονείς των θυμάτων να γράφουν τα ονόματα των παιδιών τους, που με εγκληματικό τρόπο σκοτώθηκαν»
LIFO NEWSROOM
«Θέματα κυριαρχίας είναι εκτός συζήτησης»: Το μήνυμα Γεραπετρίτη στον Φιντάν στη συνάντησή τους στο Λουξεμβούργο

Πολιτική / «Θέματα κυριαρχίας είναι εκτός συζήτησης»: Το μήνυμα Γεραπετρίτη στον Φιντάν στη συνάντησή τους στο Λουξεμβούργο

Ο κ. Γεραπετρίτης επανέλαβε ότι η οριοθέτηση Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης και υφαλοκρηπίδας αποτελεί τη μοναδική διαφορά μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας, υπογραμμίζοντας πως «θέματα κυριαρχίας είναι εκτός συζήτησης»
LIFO NEWSROOM
Γεραπετρίτης προς Φιντάν για το πρόγραμμα SAFE: «Όποιος ενοχλείται, να το αποδεχθεί»

Πολιτική / Γεραπετρίτης προς Φιντάν για το πρόγραμμα SAFE: «Όποιος ενοχλείται, να το αποδεχθεί»

Σύμφωνα με τουρκικά μέσα, οι δύο υπουργοί θα έχουν κατ’ ιδίαν συνάντηση τη Δευτέρα στο περιθώριο του Συμβουλίου Υπουργών Εξωτερικών της ΕΕ, όπου αναμένεται να τεθεί το ζήτημα του προγράμματος SAFE
LIFO NEWSROOM