Σέρρες: Μολότοφ σε καφετέρια από ερωτικό πάθος

Σέρρες: Μολότοφ σε καφετέρια από ερωτικό πάθος Facebook Twitter
4

Αυτοσχέδια μολότοφ έριξε 23χρονος νεαρός σε καφετέρια στις Σέρρες τυφλωμένος από το πάθος του για γυναίκα που εργαζόταν εκεί. Οι ιδιοκτήτες του καφέ-μπαρ προσπάθησαν με πυροσβεστήρες να σβήσουν τη φωτιά που γρήγορα πήρε έκταση και προκάλεσε υλικές ζημιές.

Οι Αρχές συνέλαβαν το νεαρό που οδηγήθηκε, σήμερα, στην εισαγγελέα Σερρών, με τις κατηγορίες του εμπρησμού από πρόθεση και της πρόκλησης υλικών ζημιών.

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μάτι: 7 χρόνια από την τραγωδία με τους 104 νεκρούς

Ελλάδα / Εικόνες από τις εκδηλώσεις μνήμης για την 7η επέτειο από την τραγωδία στο Μάτι

Στο πλαίσιο της 7ης «μαύρης» επετείου από τη φωτιά στο Μάτι ο Σύλλογος Συγγενών Θανόντων και Εγκαυματιών από την πυρκαγιά στο Μάτι, διοργάνωσε σήμερα εκδηλώσεις μνήμης «για να μην ξεχαστεί το έγκλημα της 23ης Ιουλίου 2018»
LIFO NEWSROOM
Εισαγγελική έρευνα για εταιρείες πιστοποίησης βιολογικών προϊόντων σε Αττική και Ηράκλειο

Ελλάδα / Εισαγγελική έρευνα για εταιρείες πιστοποίησης βιολογικών προϊόντων σε Αττική και Ηράκλειο

Οι έλεγχοι αφορούν συνολικά περισσότερες από δέκα ιδιωτικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον τομέα της πιστοποίησης αγροτικών και κτηνοτροφικών προϊόντων ως βιολογικών
LIFO NEWSROOM