Δύο έφηβοι στο Χιούστον κατηγορούνται ότι βίασαν, βασάνισαν και σκότωσαν μια 15χρονη κοπέλα σε σατανιστική τελετή την προηγούμενη Τετάρτη.

 

Ο 17χρονος Jose E. Reyes και ο 16χρονος (του οποίου το όνομα δεν έχει δοθεί στη δημοσιότητα επειδή είναι ανήλικος) κατηγορούνται ότι βασάνισαν την κοπέλα με διάφορους τρόπους, μεταξύ των οποίων χαράσσοντας έναν ανάποδο σταυρό στο στομάχι της. Τα αγόρια κατάφεραν να πείσουν την 15χρονη που πήγαινε στο ίδιο σχολείο με αυτούς, να τους ακολουθήσει σε ένα άδειο διαμέρισμα της γειτονιάς, όπου τη χτύπησαν με ένα τασάκι και άλλα αντικείμενα, τη μαχαίρωσαν στο πρόσωπο με ένα κατσαβίδι και την έπνιξαν.

 

Ο τοπικός εισαγγελέας είπε ότι το μικρότερο αγόρι είχε πιστέψει ότι ο Reyes είχε πουλήσει τη ψυχή του στο διάβολο και ήθελε να κάνει το ίδιο. Ρώτησε λοιπόν τον Reyes, αν με το να διαπράξει ένα φόνο θα μπορούσε να κάνει και αυτός το ίδιος και ο Reyes του είπε ναι.

 

Όπως γράφει το Associated Press, οι ιατροδικαστές ακόμα δεν έχουν ξεκαθαρίσει αν το κορίτσι πέθανε από ασφυξία, τα τραύματα στο κεφάλι ή από εσωτερική αιμορραγία που της προκάλεσε η σεξουαλική επίθεση. Το πτώμα της ανακαλύφθηκε το Σάββατο, τρεις μέρες μετά τη δολοφονία της, από έναν ένοικο της πολυκατοικίας. Η οικογένεια του Reyes ενημέρωσε την αστυνομία μετά από ομολογία του νεαρού.

 

Στο σπίτι του Reyes υπήρχαν "σύμβολα σατανισμού και αντικείμενα παρόμοιας φύσης" όπως είπε ο εισαγγελέας.