O Shia LaBeouf φοράει χαρτοσακούλα κατά την προώθηση της ταινίας “Nymphomaniac”

O Shia LaBeouf φοράει χαρτοσακούλα κατά την προώθηση της ταινίας “Nymphomaniac” Facebook Twitter
2

Ο Shia LaBeouf έκανε μεγάλη εντύπωση κατά την προώθηση της νέας του ταινίας στο Διεθνές Φεστιβάλ του Βερολίνου αυτό το Σαββατοκύριακο. Ο ηθοποιός έφυγε από μια συνέντευξη τύπου για την ταινία του Λαρς Φον Τρίερ "Nymphomaniac: Volume I" αφού έδωσε μια αλλόκοτη ερώτηση σε μια μοναδική ερώτηση, και αργότερα εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί της πρεμιέρας της ταινίας φορώντας μια χαρτοσακούλα στο κεφάλι του, όπως γράφει ο Hollywood Reporter.


Περίπου δέκα λεπτά μετά την έναρξη της συνέντευξης τύπου ο LaBeouf ρωτήθηκε πώς ήταν να συμμετέχει σε μια ταινία με τόσες σκηνές σεξ, για να απαντήσει αινιγματικά: «Όταν οι γλάροι ακολουθούν την τράτα, είναι επειδή νομίζουν ότι θα πέσουν σαρδέλες στη θάλασσα. Ευχαριστώ πολύ.»

Αργότερα την ίδια μέρα εμφανίστηκε στην πρεμιέρα της ταινίας φορώντας συμβατικά επίσημα ρούχα, με εξαίρεση μια χαρτοσακούλα στο κεφάλι του. πάνω στη σακούλα ήταν γραμμένα τα εξής λόγια «Δεν είμαι διάσημος πια».

It's Viral
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

2 σχόλια
Δεν ανακοινώθηκε πριν κάτι βδομάδες πως το όλο σκηνικό με την λογοκλοπή και το "αποσύρομαι απ τη δημόσια ζωή" είναι "performance art"; (εκεί υποτίθεται συγκαταλέγεται και η σακούλα)