Ο Ζάκερμπεργκ ήταν ο πιο γενναιόδωρος Αμερικάνος του 2013

Ο Ζάκερμπεργκ ήταν ο πιο γενναιόδωρος Αμερικάνος του 2013 Facebook Twitter
4

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Associated Press, ο ιδρυτής και CEO του Facebook, Μαρκ Ζάκερμπεργκ και η σύζυγός του Πρισίλα Τσαν, ήταν οι πιο γενναιόδωροι Αμερικάνοι του 2013, αφού πρόσφεραν σε φιλανθρωπική οργάνωση της Silicon Valley, 18 εκατομμύρια μετοχές του Facebook, συνολικής αξίας 970 εκατομμυρίων δολαρίων.

Η ετήσια έκθεση με τους πιο ανοιχτοχέρηδες Αμερικάνους, The Chronicle of Philanthropy, καταμέτρησε το ποσό των 7,7 δισεκατομμυρίων δολαρίων σε φιλανθρωπικές δωρεές, οι οποίες προσφέθηκαν το 2013, σημειώνοντας αύξηση 4% σε σχέση με το 2012.

Ο Μαρκ Ζάκερμπεργκ και η σύζυγός του είναι οι νεαρότεροι Αμερικανοί στην ιστορία, που καταλαμβάνουν την κορυφή της εν λόγω λίστας, έχοντας προσφέρει από το 2012, πάνω από 1,5 δισ. δολάρια σε φιλανθρωπίες.

[via]

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Marina Summers γράφει ιστορία ως η πρώτη τρανς γυναίκα που θα παρουσιάσει το Miss Universe Philippines

Διεθνή / Η Marina Summers γράφει ιστορία ως η πρώτη τρανς γυναίκα που θα παρουσιάσει το Miss Universe Philippines

Η σταρ του Drag Race θα παρουσιάσει την τελετή στέψης του Miss Universe Philippines στις 2 Μαΐου, επιστρέφοντας στη σκηνή όπου το 2024 είχε γίνει η πρώτη drag queen που εμφανίστηκε στον θεσμό.
THE LIFO TEAM
ΕΠΙΘΕΣΗ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ

Διεθνή / Πυροβολισμοί στην Ουάσινγκτον: Από τα video games στην πολιτική οργή - Τι αποκαλύπτουν οι αναρτήσεις του δράστη

Οι διαδικτυακές αναρτήσεις του 31χρονου Κόουλ Τόμας Άλεν αποκαλύπτουν μια σταδιακή μετάβαση από περιεχόμενο σχετικό με βιντεοπαιχνίδια σε ακραία πολιτικά μηνύματα μίσους για τον Τραμπ και την κυβέρνησή του
THE LIFO TEAM