Αφιερωμένο στον Πούτιν και την gay προπαγάνδα

Αφιερωμένο στον Πούτιν και την gay προπαγάνδα Facebook Twitter
4
Αφιερωμένο στον Πούτιν και την gay προπαγάνδα Facebook Twitter

Η Ρωσία δεν καλοβλέπει τους ομοφυλόφιλους...

Για την ακρίβεια δεν τους θέλει καθόλου στα εδάφη της και κυρίως στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Σότσι. Το ότι προσπαθεί να ανασκευάσει το ομοφοβικό της ντελίριο, είναι μάλλον στρατηγική p.r. και όχι μετάνοια. Μετά τη λήξη των αγώνων, όταν οι διεθνείς προβολείς στρέψουν αλλού το φως τους και αν οι χειρότερες προβλέψεις επιβεβαιωθούν. η Ρωσία θα δείξει ακόμη πιο αυστηρό πρόσωπο στην LGTB κοινότητα. 

Το Institute of Diversity and Inclusion στον Καναδά δημιούργησε ένα απίθανο video λίγων δευτερολέπτων που δείχνει πως ο Πούτιν μάλλον δεν θα έχει πρόβλημα μόνο με τους gay επισκέπτες.

"The games have always been a little gay. Let's fight to keep them that way."

 

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νάνσυ Παπαθανασίου: Μια πρωτοπόρος της ψυχικής υγείας των ΛΟΑΤΚΙ+ ατόμων στην Ελλάδα

Lgbtqi+ / Νάνσυ Παπαθανασίου: Μια πρωτοπόρος της ψυχικής υγείας των ΛΟΑΤΚΙ+ ατόμων στην Ελλάδα

Η κλινική ψυχολόγος και συνιδρύτρια του Orlando LGBT+ σε μια συγκινητική, διαφωτιστική και ενδυναμωτική συζήτηση για την πορεία που έχει διανύσει η εγχώρια ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα, αλλά και η ίδια, προς την ορατότητα και για όσα ακόμα πρέπει να γίνουν για την ισότητα και την αποδοχή άμεσα, εδώ και τώρα.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
«Έζησα μια κόλαση ως gay στο Μαρόκο. Με βίαζαν κι όλοι παρακολουθούσαν»

Βιβλίο / «Οι γκέι τουρίστες είναι απλώς περαστικοί στο Μαρόκο. Δεν κάνουν τίποτα για να βοηθήσουν»

«Η ομοφυλοφιλία είναι για μένα νοημοσύνη, αντίσταση, ομορφιά, ποίηση»: Ο πρώτος ανοιχτά ομοφυλόφιλος Άραβας συγγραφέας Abdellah Taïa μιλά στη LiFO. (Προσοχή: Το κείμενο περιλαμβάνει περιγραφές σεξουαλικής κακοποίησης και αυτοτραυματισμού.)
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Η σύντομη αλλά φωτογενής και απόλυτα τραγική ιστορία ζωής του Billy Bo

Πέθανε Σαν Σήμερα / Η σύντομη αλλά φωτογενής και απόλυτα τραγική ιστορία ζωής του Billy Bo

Το όμορφο αγόρι από την Κοκκινιά που στα λαμπερά '80s ήταν ο σούπερσταρ της μόδας και της αθηναϊκής κοσμικής ζωής ήταν από τα πρώτα θύματα του AIDS στη χώρα μας. Πέθανε σαν σήμερα, στις 13 Ιουνίου του 1987.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΡΙΔΗΣ
Συζητώντας με την Πάολα Ρεβενιώτη για τη φιλμογραφία του Φασμπίντερ

Σαν Σήμερα / Συζητώντας με την Πάολα Ρεβενιώτη για τη φιλμογραφία του Φασμπίντερ

Σαν σήμερα το 1982 πεθαίνει ο μεγάλος Γερμανός σκηνοθέτης Ράινερ Βέρνερ Φασμπίντερ. Πόσο βοήθησε η σκηνοθετική ματιά του το ομοφυλοφιλικό κίνημα και τα δικαιώματα της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας;
ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΠΟΣΚΟΪ́ΤΗΣ

σχόλια

4 σχόλια
Μπράβο! Πολύ καλό βίντεο! Το πέτυχα χθες κάπου αλλού και σκέφτηκα αμέσως ότι έχει θέση στη lifo.Δεν ήξερα περί τίνος επρόκειτο, μάλιστα περίμενα να τους δω να ξεκινάνε νομίζοντας ότι θα έκαναν τίποτε αεροπλανικά με το έλκηθρο. Μου έκανε πολλή εντύπωση η συνέχεια και πιστεύω ότι περνάει το μήνυμά του.
Δείτε κι αυτό για να γελάσετε με τον δήμαρχο του Σότσι που ως άλλος Αχμεντινετζάντ του Ιράν δήλωσε ότι δεν υπάρχουν γκέι στην πόλη του !!!www.tytnetwork.com/2014/01/28/gay-people-city-says-sochi-mayor/