Κεδίκογλου: «Έπρεπε να ακριβύνουν τα διόδια»

Κεδίκογλου: «Έπρεπε να ακριβύνουν τα διόδια» Facebook Twitter
10

Για τις νέες αυξήσεις στις τιμές των διοδίων που κάνουν τη διαδρομή Αθήνα-Θεσσαλονίκη με επιστροφή να κοστίζει 56 ευρώ, μίλησε το πρωί στον Σκάι ο Σίμος Κεδίκογλου που χαρακτήρισε επιβεβλημένες τις αυξήσεις.

 «Στο θέμα των οδικών έργων υπήρχε ένα πρόβλημα. Όσοι είναι τακτικοί χρήστες, έχουν εκπτώσεις μέχρι και 60%», τόνισε ο κ. Κεδίκογλου ξεκαθαρίζοντας ότι: «Έπρεπε να γίνουν οι επιβαρύνσεις. Οι συμβάσεις παραχώρησης ορίζουν αυτό το ποσό. Θέλουμε να ολοκληρώσουμε το οδικό μας δίκτυο. Σε ένα βαθμό έχει ολοκληρωθεί αλλά υπάρχει πολλή δουλειά που πρέπει να γίνει».

Ο κ. Κεδίκογλου διαβεβαίωσε επίσης ότι δεν πρόκειται να ληφθούν νέα δημοσιονομικά μέτρα και συγκεκριμένα ανέφερε: «Η κυβέρνηση θέλει την υλοποίηση της συμφωνίας του Eurogroup».

10

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Kesha καταγγέλλει τον Λευκό Οίκο για χρήση του “Blow” σε βίντεο με πολεμικό μήνυμα

Πολιτισμός / «Μη χρησιμοποιείτε τη μουσική μου, διεστραμμένοι»: Η Kesha καταγγέλλει τον Λευκό Οίκο για χρήση του “Blow” σε πολεμικό βίντεο

Η Kesha κατήγγειλε τον Λευκό Οίκο για τη χρήση του τραγουδιού της “Blow” σε βίντεο με στρατιωτικό περιεχόμενο στο TikTok, χαρακτηρίζοντας το μήνυμα «αηδιαστικό και απάνθρωπο».
THE LIFO TEAM
ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΝΡΟΥΛΑΚΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ

Πολιτική / Συναντήση Μητσοτάκη - Ανδρουλάκη για τον πόλεμο στη Μέση Ανατολή: Ο διάλογός τους

Σε κλίμα θεσμικής ευθύνης εξέφρασαν απόψεις για τον ρόλο της Ελλάδας ως παράγοντα σταθερότητας και για την ανάγκη προσεκτικών, συντονισμένων πρωτοβουλιών σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο
THE LIFO TEAM