"Brothers, Sisters, Sons & Daughters"

"Brothers, Sisters, Sons & Daughters" Facebook Twitter
3

"Brothers, Sisters, Sons & Daughters" Facebook Twitter

 

"Αυτό που έχω ανάμεσα στα πόδια μου δεν ορίζει τι άνθρωπος είμαι. Αν το φύλο μπορεί να είναι μόνο λευκό ή μαύρο εγώ αισθάνομαι γκρι"

Ryley Pogensky

 

Οι Arin Andrews, Edie Charles, Valentijn de Hingh, Ashley de la Cruz, Sawyer Devuyst, Peche Di, Dezjorn Gauthier, Trevon Haynes, Katie Hill, Eve Lindley, Niki M'nray, Ryley Pogensky, Ines Rau, May Simon, Ahya Taylor, Maxie Neu και η Gisele Xtravaganza είναι οι δεκαεπτά διεμφυλικοί αστέρες της νέας υπεργκλάμορους καμπάνιας των πολυτελών καταστημάτων Barneys.

 

"Brothers, Sisters, Sons & Daughters" Facebook Twitter
Ο Ryley στο κέντρο της φωτογραφίας μαζί με τον παππού του, τη γιαγιά του και τη Valentijn

 

Η φωτογράφιση που εδώ και λίγες μέρες κυριαρχεί στο ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας αλλά και στον επίσημο κατάλογό της για τις ανοιξιάτικες κολεξιόν, φέρει τη σφραγίδα του κορυφαίου φωτογράφου Bruce Weber και ονομάζεται "Brothers, Sisters, Sons & Daughters".

"Brothers, Sisters, Sons & Daughters" Facebook Twitter

H καμπάνια εκτός από να παρουσιάζει τα επώνυμα ρούχα και αξεσουάρ, φροντίζει να δώσει την απαραίτητη σημασία και στις ανθρώπινες ιστορίες των διεμφυλικών μοντέλων. Μέσα από ατομικές συνεντεύξεις και εξομολογήσεις στην Patricia Bosworth του Vanity Fair, οι πρωταγωνιστές εξιστορούν με ειλικρίνεια και συγκινητικό τρόπο την ιστορία της ζωής τους που δεν ήταν πάντα ευχάριστη και εύκολη αλλά και το πόσο σημαντικό είναι να τερματιστεί ο ρατσισμός και οι προκαταλήψεις.

"Brothers, Sisters, Sons & Daughters" Facebook Twitter
Arin Andrews και Katie Hill.

Παράλληλα με όλη τους την καμπάνια, τα Barneys θα προχωρήσουν σε δωρεά του 10% των εισπράξεων τους από την 11η Φεβρουαρίου στο National Center for Transgender Equality και στο Lesbian, Gay, Bisexual and Transgender Community Center.

"Brothers, Sisters, Sons & Daughters" Facebook Twitter
INES:" Φυσικά και ονειρεύομαι να βρω έναν σύζυγο που θα με αποδεχτεί για αυτό που είμαι. Φαντάζομαι ακόμη και παραδοσιακό γάμο. Μέχρι πρόσφατα κανείς δεν γνώριζε πως ήμουν τρανσέξουαλ. Είχα έναν σύντροφό για πάνω από ένα χρόνο που μόλις του το αποκάλυψα με χώρισε. Στην αρχή στεναχωρήθηκα αλλά λίγο μετά αποφάσισα πως δεν ήθελα να ζω με ψέμματα και πλέον το λέω σε όλους"

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νάνσυ Παπαθανασίου: Μια πρωτοπόρος της ψυχικής υγείας των ΛΟΑΤΚΙ+ ατόμων στην Ελλάδα

Lgbtqi+ / Νάνσυ Παπαθανασίου: Μια πρωτοπόρος της ψυχικής υγείας των ΛΟΑΤΚΙ+ ατόμων στην Ελλάδα

Η κλινική ψυχολόγος και συνιδρύτρια του Orlando LGBT+ σε μια συγκινητική, διαφωτιστική και ενδυναμωτική συζήτηση για την πορεία που έχει διανύσει η εγχώρια ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα, αλλά και η ίδια, προς την ορατότητα και για όσα ακόμα πρέπει να γίνουν για την ισότητα και την αποδοχή άμεσα, εδώ και τώρα.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
«Έζησα μια κόλαση ως gay στο Μαρόκο. Με βίαζαν κι όλοι παρακολουθούσαν»

Βιβλίο / «Οι γκέι τουρίστες είναι απλώς περαστικοί στο Μαρόκο. Δεν κάνουν τίποτα για να βοηθήσουν»

«Η ομοφυλοφιλία είναι για μένα νοημοσύνη, αντίσταση, ομορφιά, ποίηση»: Ο πρώτος ανοιχτά ομοφυλόφιλος Άραβας συγγραφέας Abdellah Taïa μιλά στη LiFO. (Προσοχή: Το κείμενο περιλαμβάνει περιγραφές σεξουαλικής κακοποίησης και αυτοτραυματισμού.)
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Η σύντομη αλλά φωτογενής και απόλυτα τραγική ιστορία ζωής του Billy Bo

Πέθανε Σαν Σήμερα / Η σύντομη αλλά φωτογενής και απόλυτα τραγική ιστορία ζωής του Billy Bo

Το όμορφο αγόρι από την Κοκκινιά που στα λαμπερά '80s ήταν ο σούπερσταρ της μόδας και της αθηναϊκής κοσμικής ζωής ήταν από τα πρώτα θύματα του AIDS στη χώρα μας. Πέθανε σαν σήμερα, στις 13 Ιουνίου του 1987.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΡΙΔΗΣ
Συζητώντας με την Πάολα Ρεβενιώτη για τη φιλμογραφία του Φασμπίντερ

Σαν Σήμερα / Συζητώντας με την Πάολα Ρεβενιώτη για τη φιλμογραφία του Φασμπίντερ

Σαν σήμερα το 1982 πεθαίνει ο μεγάλος Γερμανός σκηνοθέτης Ράινερ Βέρνερ Φασμπίντερ. Πόσο βοήθησε η σκηνοθετική ματιά του το ομοφυλοφιλικό κίνημα και τα δικαιώματα της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας;
ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΠΟΣΚΟΪ́ΤΗΣ

σχόλια

2 σχόλια
Δυστυχώς στη κοινότητα μας η ορατότητα των transgender είναι ένα μεγάλο θέμα.Η συγκεκριμένη ομάδα αντιμετωπίζει ίσως τις μεγαλύτερες προκλήσεις κ διακρίσεις σε ολόκληρο τον κόσμο.Οτιδήποτε βοηθά στην ορατότητα του συγκεκριμένου γκρουπ είναι welcome.
Το βασικό είναι να μάθουμε να δεχόμαστε τον άλλο έτσι όπως είναι και για να γίνει αυτό πρέπει να έχομε και τις αντίστοιχες γνώσεις ,η καλή προαίρεση δεν αρκεί...Αλήθεια πόσοι Ελληνες γνωρίζουν τι σημαίνει διεμφυλικός?...