Αυτές είναι οι σχολικές αργίες που θέλει να κόψει ο Αρβανιτόπουλος

Αυτές είναι οι σχολικές αργίες που θέλει να κόψει ο Αρβανιτόπουλος Facebook Twitter
26

Δύο σχολικές αργίες θέλει να κόψει ο υπουργός Παιδείας Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος, σύμφωνα με το Βήμα, ενώ σκέπτεται και την επιμήκυνση της σχολικής χρονιάς.

Οι αργίες αυτές είναι του Αη Γιαννιού και των Τριών Ιεραρχών με σκοπό τα σχολεία να μην ανοίγουν μετά τις διακοπές στις 8 Ιανουαρίου αλλά μια μέρα νωρίτερα. Κανονικά θα γίνονται τα μαθήματα στις 30 Ιανουαρίου, που μέχρι σήμερα ήταν αργία προς τιμή των Τριών Ιεραρχών, των Αγίων των Γραμμάτων.

Πάντα σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο υπουργός είπε επίσης ότι θα επεκταθεί το σχολικό έτος με μια πρώτη σκέψη να ανοίγουν τα σχολεία την 1η Σεπτεμβρίου και να κλείνουν είτε στο τέλος Μαΐου είτε στις αρχές Ιουνίου.  

26

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μαρινάκης σε αγρότες: «Την Τετάρτη η κυβέρνηση θα εξειδικεύσει τα μέτρα, δεν υπάρχουν άλλα ούτε υπομονή»

Πολιτική / Μαρινάκης σε αγρότες: «Την Τετάρτη η κυβέρνηση θα εξειδικεύσει τα μέτρα, δεν υπάρχουν άλλα ούτε υπομονή»

«Είναι καλό όσοι θέλουν να έρθουν να συζητήσουμε αυτές τις ανακοινώσεις, εμείς θα τις κάνουμε είτε έρθουν είτε όχι» ξεκαθάρισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
THE LIFO TEAM
ΤΑΣΟΥΛΑΣ ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ

Πολιτική / Το πρωτοχρονιάτικο μήνυμα Τασούλα: Ας είναι το νέο έτος μια ευκαιρία να αλλάξουμε όλα όσα μας πληγώνουν

«Η Ελλάδα χρειάζεται περισσότερη ειλικρίνεια στη δημόσια ζωή και λιγότερη στρεψοδικία και τοξικότητα στα κοινωνικά δίκτυα και στην πολιτική» τόνισε μεταξύ άλλων
THE LIFO TEAM