Αυστραλία:O κόσμος διαδηλώνει υπέρ των καρχαριών

Αυστραλία:O κόσμος διαδηλώνει υπέρ των καρχαριών Facebook Twitter
1

 

Αυστραλία:O κόσμος διαδηλώνει υπέρ των καρχαριών Facebook Twitter

Μαζικές διαδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν σήμερα σε όλη την Αυστραλία από πολίτες που αντιτίθενται στην απόφαση της κυβέρνησης να θανατώνονται καρχαρίες, πιθανούς «φονιάδες», που θα εντοπίζονται σε δημοφιλείς παραλίες της πολιτείας.

Η μαζικότερη από τις διαδηλώσεις έγινε στο Περθ, όπου συγκεντρώθηκαν 6 χιλιάδες άνθρωποι. «Πριν δέκα χρόνια, σε ανάλογες διαμαρτυρίες, είναι ζήτημα να έρχονταν μια χούφτα άνθρωποι. Τώρα έρχονται χιλιάδες. Νέοι, γέροι, γονείς και παιδιά. Κατανοούν πόσο σημαντικοί είναι οι καρχαρίες για το οικοσύστημά μας. Οι άνθρωποι αυτοί λένε πως ωκεανοί χωρίς καρχαρίες είναι πλανήτης χωρίς ανθρώπους. Πρέπει να τους δείξουμε τον σεβασμό που τους αξίζει» είπε ο επικεφαλής της οργάνωσης «Sea Shepherd», Jeff Hansen.

Αυστραλία:O κόσμος διαδηλώνει υπέρ των καρχαριών Facebook Twitter



H κυβέρνηση της Αυστραλίας θα διαθέσει 20 εκατομμύρια δολάρια για την προστασία από τους καρχαρίες. Ήδη έχουν τοποθετηθεί 72 δολωμένα αγκίστρια κατά μήκος των δημοφιλών παραλιών και όποιος τα αφαιρέσει απειλείται με φυλάκιση.

Αυστραλία:O κόσμος διαδηλώνει υπέρ των καρχαριών Facebook Twitter


Σύμφωνα με το μέτρο της κυβέρνησης, κάθε καρχαρίας, μεγαλύτερος των τριών μέτρων, θα θανατώνεται αμέσως μόλις εντοπίζεται.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΠΑ: 53 χρόνια κάθειρξη στον άνδρα που δολοφόνησε 6χρονο Παλαιστίνιο σε έγκλημα μίσους

Διεθνή / ΗΠΑ: 53 χρόνια κάθειρξη στον άνδρα που δολοφόνησε 6χρονο Παλαιστίνιο σε έγκλημα μίσους

Σύμφωνα με την εισαγγελία, κίνητρο του δράστη ήταν η θρησκευτική τους ταυτότητα και η σύνδεσή τους με τη Γάζα, σε μια πράξη ωμής εκδίκησης λόγω της σύρραξης Ισραήλ-Χαμάς
LIFO NEWSROOM
Η Ρωσία δημιουργεί «ζώνη ασφαλείας» στο Σούμι της Ουκρανίας – Νέες επιχειρήσεις στα σύνορα

Διεθνή / Η Ρωσία δημιουργεί «ζώνη ασφαλείας» στο Σούμι της Ουκρανίας – Νέες επιχειρήσεις στα σύνορα

Η Ρωσία συνεχίζει να δημιουργεί «ζώνη ασφαλείας» στα σύνορα με την ουκρανική περιφέρεια Σούμι, την ώρα που ουκρανικές αρχές ανησυχούν για νέα εισβολή - Γκρίζα ζώνη τέσσερα χωριά
LIFO NEWSROOM