Από σήμερα η αύξηση στα τσιγάρα

Από σήμερα η αύξηση στα τσιγάρα Facebook Twitter
41

Από σήμερα τίθενται σε ισχύ οι αυξήσεις στα τσιγάρα, ως εναλλακτική λύση για τη μη επιβολή του εισιτηρίου 25 ευρώ στα νοσοκομεία.

Η αύξηση πάντως δεν περιορίστηκε στα 5 λεπτά αλλά είναι  10 λεπτά, λόγω της μεθόδου που εφαρμόζουν οι καπνοβιομηχανίες κατά την τιμολόγηση των προϊόντων τους (δεν επιτρέπει υποδιαιρέσεις τιμών μικρότερες των δέκα λεπτών).

Οι καπνοβιομηχανίες πάντως διαμαρτύρονται για τη συνεχόμενη φορολόγηση των τσιγάρων αφού πλέον το 90% της αξίας ενός πακέτου είναι φόροι.

41

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τροχαίο με λεωφορεία στη Βούλα: Φρουρούμενη νοσηλεύεται η 55χρονη οδηγός - 14 επιβάτες παραμένουν στα νοσοκομεία

Ελλάδα / Τροχαίο με λεωφορεία στη Βούλα: Φρουρούμενη νοσηλεύεται η 55χρονη οδηγός - 14 επιβάτες παραμένουν στα νοσοκομεία

Έξι παιδιά νοσηλεύονται στο Παίδων, δύο ενήλικες στο «Γεννηματάς», τρεις στο «Ασκληπιείο» και δύο στο ΚΑΤ, μεταξύ αυτών και μία 32χρονη πολυτραυματίας
LIFO NEWSROOM