Οριστική απόφαση ΣτΕ: Το Mall είναι παράνομο αλλά θα μείνει εκεί

Οριστική απόφαση ΣτΕ: Το Mall είναι παράνομο αλλά θα μείνει εκεί Facebook Twitter
47

Αντισυνταγματική και παράνομη έκρινε η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας την ανέγερση και κατασκευή του εμπορικού κέντρου «The Mall» στο Μαρούσι. Σύμφωνα όμως με τους δικαστές τα προβλήματα αυτά μπορούν  να ξεπεραστούν με νεότερες αποφάσεις της Πολιτείας, προκειμένου να αποφευχθεί η κατεδάφισή του.

Υπενθυμίζεται ότι στο ΣτΕ είχαν προσφύγει η «Παρέμβαση Πολιτών Αμαρουσίου» και κάτοικοι του Αμαρουσίου οι οποίοι ζητούσαν να ακυρωθεί ο νόμος του 2003 περί «Ολυμπιακής προετοιμασίας», με τον οποίο χορηγήθηκε οικοδομική άδεια για την κατασκευή του Mall.

Ελλάδα
47

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αγωνία για 43χρονο αγνοούμενο στο Κερατσίνι - Εξαφανίστηκε μετά την αναχώρησή του για την εργασία του

Ελλάδα / Αγωνία για 43χρονο αγνοούμενο στο Κερατσίνι - Εξαφανίστηκε μετά την αναχώρησή του για την εργασία του

Ο Σπύρος Σέββος είχε ενημερώσει τη σύζυγό του ότι θα πήγαινε στη δουλειά του για να τους πει πως θα χρειαστεί να απουσιάσει για μερικές ημέρες λόγω ενός προβλήματος υγείας
LIFO NEWSROOM