Η σοκαριστική απολογία του Βακάς

Η σοκαριστική απολογία του Βακάς Facebook Twitter
58

Στο «Έθνος» σήμερα δημοσιεύεται η απολογία του Αχμέτ Βακάς, ο οποίος καταδικάστηκε σε ισόβια συν 25 χρόνια φυλάκισης για την βάναυση κακοποίηση της 17χρονης Μυρτώς στην Πάρο.

Ο Βακάς εμφανίζεται να περιγράφει ψυχρά το σοκαριστικό περιστατικό, ζητώντας στο τέλος συγγνώμη από την 17χρονη και την οικογένεια της.

Είπε συγκεκριμένα ενώπιον του δικαστηρίου:

"Περνούσα τον δρόμο και καθόταν μια κοπέλα. Την είδα πρώτη φορά. Στην αρχή σκέφτηκα να της κλέψω το κινητό και μετά σκέφτηκα να τη βιάσω.

Έκανε σκηνικό για να το κρατήσει. Γλιστρήσαμε στις πέτρες και πέσαμε μαζί κάτω. Το κινητό έπεσε δίπλα μας. Πιαστήκαμε στα χέρια. Εγώ λίγο την έσπρωξα.

Μετά της έβγαλα τα ρούχα για να μην με ακολουθήσει. Πήγα να φύγω και με τράβηξε με το πόδι της. Έπεσα, είδα την πέτρα, την άρπαξα και την πέταξα γύρω μου, αφού γύρισα και την κοίταξα. Η πέτρα έπεσε στο μάτι της.

Δεν ήθελε, με το ζόρι τη βίασα. Με το ένα χέρι την κρατούσα από τον λαιμό και με το άλλο έκανα αυτό το πράγμα. Ζητώ συγνώμη", ανέφερε απαντώντας κατά τη διάρκεια της απολογίας του σε ερωτήσεις της έδρας.

Ελλάδα
58

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ