Για φορολογικές παραβάσεις συνελήφθη η σύζυγος του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Γεράσιμου Γιακουμάτου, από την Οικονομική Αστυνομία.
Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύεουν "Τα Νέα", οι αστυνομικοί κατά τη διάρκεια έρευνας που έκαναν στον οίκο ευγηρίας «Αγιος Βασίλειος» τον οποίο διατηρούν στον Ψυχικό ο βουλευτής και η σύζυγός του, διαπίστωσαν παραβάσεις σχετικά με φοροδιαφυγή.
Εχουν προσαχθεί και άλλα άτομα που σχετίζονται με την επιχείρηση ενώ ο κ. Γιακουμάτος δεν συνελήφθη λόγω της βουλευτικής ασυλίας. Ο βουλευτής δήλωσε ότι πρόκειται για φορολογική παράβαση πλημμεληματικού χαρακτήρα και διευκρίνισε ότι ο οίκος ευγηρίας ανήκει στον αδελφό του και απλά ότι η σύζυγός του, είναι πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου.
Ελλάδα /
Συνελήφθησαν η σύζυγος και ο αδελφός του Γιακουμάτου για φοροδιαφυγή
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ
«Είναι δική μας»: Οι μοναχές στην Ιταλία που αντιστέκονται στην απώλεια της παραλίας τους
Γιατί τα παιδιά της πριγκίπισσας Βεατρίκης μπορούν να αποκτήσουν τίτλους, ενώ της πριγκίπισσας Ευγενίας όχι;
Σίφνος: Μαρτυρίες για την πτώση του ελικοπτέρου με τους τρεις νεκρούς - Η διαδρομή που ακολούθησε
Η Ζωή που δεν ξέρεις
Σίφνος: Τρεις νεκροί από την πτώση του ελικοπτέρου