Τέτοιος γάμος δεν ξανάγινε!

Τέτοιος γάμος δεν ξανάγινε! Facebook Twitter
19

Δεν έχουμε κανένα στοιχείο για την τοποθεσία, τη χρονολογία, το ερωτευμένο ζευγάρι, τους επικούς συγγενείς, τον διοργανωτή και το πως εξελίχτηκε το γλέντι... αν ποτέ υπήρξε τέτοιο τελικά.

Παρόλο που πρόκειται για όλεθρο, κρύβει μια γοητεία που σε κάνει να θες να δεις όλο το βίντεο της δεξίωσης.

 

19

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

14 σχόλια
Διασκεδαζα μ αυτο το βιντεο, και μετα σχολιασε η Iris Prismaticae, και με τον ουμανισμο της με κομπλαρε :-Ρ Υπο το πρισμα της Prismaticae (εκανα λογοπαιγνιο λολ!) δεν ειναι αστειο το βιντεο αλλα μαλλον λυπηρο, ως και συγκινητικο, ανθρωποι ενος κατωτερου θεου, κοινοι βιοπαλαιστες προσπαθωντας να προσθεσουν λιγη απο την μαγεια των φαντασμαγορικων γαμων, χωρις να εχουν αυτη την δυνατοτητα . Υπο αυτη την σκοπια ο χλευασμος τους ειναι απανθρωπος.Στα σχόλια του Υου Τube αναφερει οτι το ζευγαρι ειναι Τσιγγανοι απ τα Βαλκανια, που ηταν και η πρωτη μου σκεψη, αλλα απ οτι γνωριζω στους τσιγγανικους γαμους το γλεντι ειναι τρικουβερτο, κραταει μερες και νυχτες, αλλωστε αντιθετα με τα κλισε, οι τσιγγανοι ειναι συνηθως ευποροι, απλως συνηθιζουν να ζουν με λιτο τροπο.Πολυ πιθανο λοιπον να προκειται για ζευγαρι της φαβελας, που απλα προσπαθει να ζησει το παραμυθι του, στην σκληρη πραγματικοτητα της ζωης του.
Ενώ είναι αρκετά αστείο το θέαμα, βρίσκω ελιτίστικα τα σχόλια "μάλλον ευτυχώς" "όλεθρο" κλπ. Και γελάμε με τι; με το ότι ο γαμος δεν έγινε στη Νέα Υόρκη και δεν οργανώθηκε από τον Anthony Marentino? Γελάμε σε στυλ "χαχα, τους κακόμοιρους!". Είναι μια στιγμή που ο καθένας δικαιούται να βιώσει όπως γουστάρει και μου φαίνεται αρκετά συγκινητικό το πώς προσπαθούν να κάνουν "παραμυθένιο" γάμο σε τέτοιες συνθήκες...
Ενώ είναι αρκετά αστείο το θέαμα, βρίσκω ελιτίστικα τα σχόλια "μάλλον ευτυχώς" "όλεθρο" κλπ. Και γελάμε με τι; με το ότι ο γαμος δεν έγινε στη Νέα Υόρκη και δεν οργανώθηκε από τον Anthony Marentino? Γελάμε σε στυλ "χαχα, τους κακόμοιρους!". Είναι μια στιγμή που ο καθένας δικαιούται να βιώσει όπως γουστάρει και μου φαίνεται αρκετά συγκινητικό το πώς προσπαθούν να κάνουν "παραμυθένιο" γάμο σε τέτοιες συνθήκες...
Το θέαμα είναι αστείο!Get over it...Δεν γελάει κανείς με το φτωχικό του θέματος...Θα μπορούσε να είναι και στο Ζάππειο Μέγαρο και να γίνει όλεθρος με τα βεγγαλικά και την τσαπατσουλιά τους
Εγώ για να πω την αλήθεια δεν κατάλαβα γιατί ήταν τόσο αστείο.Κακόγουστο σίγουρα, αλλά αστείο... σε ποιό σημείο ήταν;Περίμενα να πέσει κάποιος κάτω, να πάρει το νυφικό φωτιά από τα βεγγαλικά και να πεταχτεί ο Γιώργος Μάγκας με την Έφη Θώδη από κάπου, αλλά τίποτα.
Χμμ.. Σε κάθε περίπτωση μου δίνει την αίσθηση ότι λαμβάνει χώρα σε ένα μέρος όπου δεν έχουν την πολυτέλεια να αναπτύξουν το καλό τους γούστο. Δείτε μόνο τις ηλικίες και την αμηχανία των νεόνυμφων, το τσίγκινο στέγαστρο, τους συγγενείς. Είναι άνθρωποι που περνάνε δύσκολα και δεν έχουν συνήθως την ευκαιρία να ασχοληθούν με την υψηλή αισθητική. Τι θέλατε να κάνουν; Βρίσκουν τρόπους εκ των ενόντων για να δώσουν ένα κάποιο "χρώμα" σε μια ξεχωριστή μέρα. Δε βρίσκω αντιστοιχία με βλαχοπανηγύρεις φαντασμένων στην πάλαι ποτέ νεόπλουτη Ελλάδα. Βασικά μου θυμίζει τους γάμους στο "Γάλα της θλίψης" (http://www.imdb.com/title/tt1206488/?ref_=nv_sr_1) που περιγράφει την σκληρή πραγματικότητα στις παραγκουπόλεις που περιβάλλουν τη Λίμα, στο Περού. Για την ακρίβεια δε θα μου έκανε εντύπωση αν πρόκειται ακριβώς για τέτοιο γάμο.
Και για του λόγου το αληθές, ιδού μια εικόνα από τέτοιον γάμο όπως απεικονίζεται στην ταινία: http://historiaglobalonline.com/wp-content/uploads/2009/03/comentarios-a-la-teta-asustada-boda.jpgΈχετε αναρωτηθεί πόσοι από αυτούς τους ανθρώπους είχαν την ευκαιρία να τελειώσουν καν το σχολείο;
έχω τόσα πολλά να σχολιάσω που ο εγκέφαλος μου πονάει..0:54 ο κύριος απο πίσω αρχίζει να ξύνει αυτί με τόση βιρτουόζικη διάθεση που πραγματικά πιστεύεις οτι η μουσική βγαίνει απ αυτόν!
Λίγο μετά ο κουμπάρος έρανε τους καλεσμένους με cocktail molotov, η πεθερά απάντησε με δακρυγόνα και τα παρανυφάκια φυγαδεύτηκαν με τη βοήθεια επίλεκτης μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών, υπο τη μουσική υπόκρουση του Gangnam Style.Ελπίζω να τραβήξουν video και από τις κηδείες που σίγουρα θα ήταν το αποτέλεσμα αυτής της κομψής γαμήλιας τελετής.