ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΤΩΡΑ!

Σικάγο: 14χρονη σκότωσε την 11χρονη αδελφή της με 40 μαχαιριές

Σικάγο: 14χρονη σκότωσε την 11χρονη αδελφή της με 40 μαχαιριές Facebook Twitter
39

14χρονη στο Σικάγο σκότωσε την 11χρονη αδελφή της με 40 μαχαιριές την ώρα που αυτή κοιμόταν επειδή δεν της είπε ευχαριστώ.

Μετά την πράξη της άρχισε να ουρλιάζει σε κατάσταση πανικού και να ισχυρίζεται στη μητέρα της ότι κάποιος λατινoαμερικανικής καταγωγής μπήκε στο σπίτι και μαχαίρωσε την 11χρονη.

Όμως η αστυνομία κατάλαβε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά στην ιστορία και οδήγησε την 14χρονη να αποκαλύψει το αποτρόπαιο έγκλημα της.

Εκείνη προσπάθησε να δικαιολογηθεί λέγοντας ότι κάθε μαχαιριά ήταν για κάθε στιγμή που η αδελφή της δεν την ευχαρίστησε. Όπως είπε, της είχε φτιάξει έξι φορές φαγητό μέσα στην εβδομάδα και δεν άκουσε ούτε ένα ευχαριστώ.

39

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΤΩΡΑ!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΟΥΤΙΝ ΤΡΑΜΠ ΡΩΣΙΑ ΗΠΑ ΠΟΛΕΜΟΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑ

Διεθνή / Ρωσία: Ο Τραμπ προσφέρθηκε να συμβάλει στην εξεύρεση λύσης για τον πόλεμο στην Ουκρανία

Επικοινωνία Τραμπ και με Πούτιν και με Ζελένσκι - «Ο Αμερικανός πρόεδρος επιβεβαίωσε την ετοιμότητά του να εργαστεί για τον ταχύ τερματισμό των εχθροπραξιών», λέει ο σύμβουλος του Κρεμλίνου, Ουσάκοφ
THE LIFO TEAM