Σικάγο: 14χρονη σκότωσε την 11χρονη αδελφή της με 40 μαχαιριές

Σικάγο: 14χρονη σκότωσε την 11χρονη αδελφή της με 40 μαχαιριές Facebook Twitter
39

14χρονη στο Σικάγο σκότωσε την 11χρονη αδελφή της με 40 μαχαιριές την ώρα που αυτή κοιμόταν επειδή δεν της είπε ευχαριστώ.

Μετά την πράξη της άρχισε να ουρλιάζει σε κατάσταση πανικού και να ισχυρίζεται στη μητέρα της ότι κάποιος λατινoαμερικανικής καταγωγής μπήκε στο σπίτι και μαχαίρωσε την 11χρονη.

Όμως η αστυνομία κατάλαβε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά στην ιστορία και οδήγησε την 14χρονη να αποκαλύψει το αποτρόπαιο έγκλημα της.

Εκείνη προσπάθησε να δικαιολογηθεί λέγοντας ότι κάθε μαχαιριά ήταν για κάθε στιγμή που η αδελφή της δεν την ευχαρίστησε. Όπως είπε, της είχε φτιάξει έξι φορές φαγητό μέσα στην εβδομάδα και δεν άκουσε ούτε ένα ευχαριστώ.

39

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: «Σιγή ιχθύος» για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον στην πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τον καρκίνο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: «Σιγή ιχθύος» για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον στην πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τον καρκίνο

Ο πρίγκιπας της Ουαλίας επισκέφθηκε φιλανθρωπική οργάνωση διανομής τροφίμων στο Σάρεϊ - «Καμία ενημέρωση για την κατάσταση της συζύγου του», λέει δημοσιογράφος του BBC
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Αλβανός δημοσιογράφος λέει ότι ο Μπελέρης είναι υποψήφιος στις Ευρωεκλογές γιατί «είναι αρεστός στη Χρυσή Αυγή»

Διεθνή / Με την υποψηφιότητα Μπελέρη η ΝΔ ψάχνει ψήφους από την άκρα δεξιά, γράφουν αλβανικά Μέσα Ενημέρωσης

Στα Τίρανα ενοχλήθηκαν από τη δήλωση Πύρρου Δήμα «η καταγωγή μου είναι από τη Χειμάρρα, την καρδιά της Βορείου Ηπείρου» - Ποιος ζητά να αφαιρεθεί η αλβανική υπηκοότητα από τον Φρέντη Μπελέρη
NEWSROOM