Σικάγο: 14χρονη σκότωσε την 11χρονη αδελφή της με 40 μαχαιριές

Σικάγο: 14χρονη σκότωσε την 11χρονη αδελφή της με 40 μαχαιριές Facebook Twitter
39

14χρονη στο Σικάγο σκότωσε την 11χρονη αδελφή της με 40 μαχαιριές την ώρα που αυτή κοιμόταν επειδή δεν της είπε ευχαριστώ.

Μετά την πράξη της άρχισε να ουρλιάζει σε κατάσταση πανικού και να ισχυρίζεται στη μητέρα της ότι κάποιος λατινoαμερικανικής καταγωγής μπήκε στο σπίτι και μαχαίρωσε την 11χρονη.

Όμως η αστυνομία κατάλαβε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά στην ιστορία και οδήγησε την 14χρονη να αποκαλύψει το αποτρόπαιο έγκλημα της.

Εκείνη προσπάθησε να δικαιολογηθεί λέγοντας ότι κάθε μαχαιριά ήταν για κάθε στιγμή που η αδελφή της δεν την ευχαρίστησε. Όπως είπε, της είχε φτιάξει έξι φορές φαγητό μέσα στην εβδομάδα και δεν άκουσε ούτε ένα ευχαριστώ.

39

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

FBI ΚΑΣ ΠΑΤΕΛ

Διεθνή / The Atlantic: Ο διευθυντής του FBI «αγνοείται» - Ανησυχία για τη συμπεριφορά του Πατέλ

Περιστατικά υπερβολικής κατανάλωσης αλκοόλ, απουσίες χωρίς εξήγηση και έντονη αστάθεια στη συμπεριφορά του φέρεται να προκαλούν ανησυχία στο εσωτερικό του FBI και της κυβέρνησης Τραμπ
THE LIFO TEAM
Η Δεξιά δεν μισεί κάθε queer σώμα. Μισεί αυτό που τη ξεσκεπάζει

Διεθνή / Ο «κανονικός γκέι» της αμερικανικής Δεξιάς και η βία απέναντι σε όλους τους άλλους

Η ιστορία γύρω από τον σύζυγο της Κρίστι Νόεμ δεν έφερε στην επιφάνεια μόνο άλλη μία υπόθεση πολιτικής υποκρισίας. Ξανάνοιξε κάτι παλιό και πολύ βρόμικο: η Δεξιά μπορεί να ανεχθεί τον «κανονικό» γκέι, τον διακριτικό, τον αρκετά ανδρικό, τον σωστά ντυμένο. Αυτό που δεν αντέχει είναι το queer σώμα που εκθέτει ότι η αρρενωπότητά της δεν είναι φύση αλλά σκηνοθεσία.
THE LIFO TEAM
ΤΖΟΡΤΖΙΑ ΜΕΛΟΝΙ ΙΤΑΛΙΑ ΣΙΛΒΙΑ ΣΑΛΙΣ ΓΕΝΟΒΑ

Διεθνή / Ιταλία: Καθώς η επιρροή της Μελόνι εξασθενεί, η προοδευτική Σίλβια Σάλις κερδίζει έδαφος στη Γένοβα

Πάνω από 20.000 άνθρωποι γέμισαν την κεντρική Piazza Matteotti στη Γένοβα το περασμένο Σαββατοκύριακο για μια δωρεάν συναυλία της βραβευμένης techno DJ Σάρλοτ ντε Βίτ. Ανάμεσά τους, η δήμαρχος της πόλης, Σίλβια Σάλις.
THE LIFO TEAM