Ανήλικοι παρέμεναν κοντά στο νεκρό πατέρα τους

Ανήλικοι παρέμεναν κοντά στο νεκρό πατέρα τους Facebook Twitter
3

Τρία παιδιά ηλικίας 4, 9 και 11 ετών παρέμειναν για περισσότερο από μια μέρα στο σπίτι μόνα τους δίπλα στο νεκρό πατέρα τους που πέθανε ξαφνικά, σε ένα μικρό χωριό στη Λορένη της Γαλλίας, χωρίς να ειδοποιήσουν κανέναν υπό τον φόβο ότι θα τα χωρίσουν.

Η μητέρα τους έχει εγκαταλείψει την οικογένεια εδώ και έξι μήνες, χωρίς να έχει εμφανιστεί από τότε.

Ένα από τα παιδιά εμπιστεύτηκε την επόμενη ημέρα στον δάσκαλο του το θάνατο του 46χρονου πατέρα, το πιθανότερο από καρδιακή ανακοπή.

Το παιδί εξήγησε στο δάσκαλο ότι δεν είχε καλέσει κανέναν γιατί φοβόταν ότι θα το χωρίσουν από τις αδελφές του. Τελικά, αφού η μητέρα δεν εμφανίστηκε, τα παιδιά δόθηκαν σε ανάδοχες οικογένειες χωρίς να χωριστούν, σύμφωνα με την εισαγγελία.  

Η οικογένεια δεν ήταν γνωστή στις κοινωνικές υπηρεσίες, και το σπίτι ήταν καλά συντηρημένο. "Δεν υπήρχε κανένα σημάδι κοινωνικής δυστυχίας," παρατήρησε ο εισαγγελέας.

Όσο για τη μητέρα, η αστυνομία απηύθυνε νέα έκκληση και έδωσε τηλέφωνα για να επικοινωνήσει μαζί της, χωρίς ως τώρα κανένα αποτέλεσμα.

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λίβανος: Η Χεζμπολάχ διακηρύσσει το «νόμιμο δικαίωμα» να αμυνθεί κατά του Ισραήλ

Διεθνή / Λίβανος: Η Χεζμπολάχ διακηρύσσει το «νόμιμο δικαίωμα» να αμυνθεί κατά του Ισραήλ

Στην «ανοικτή επιστολή» της, η οργάνωση διακηρύσσει ότι έχει το νόμιμο δικαίωμα «να αμυνθεί κατά ενός εχθρού που επιβάλλει τον πόλεμο στη χώρα μας και δεν σταματά τις επιθέσεις του».
LIFO NEWSROOM
Miss Universe 2025: Στέλεχος της διοργάνωσης αποκάλεσε «χαζή» τη Μις Μεξικό

Διεθνή / Miss Universe 2025: Εκπρόσωπος της διοργάνωσης αποκάλεσε «χαζή» τη Μις Μεξικό

Η Fatima Bosch αντιμετώπισε μια ιδιαίτερα αγενή συμπεριφορά από τον 60χρονο Nawat Itsaragrisil, ο οποίος την επέπληξε δημόσια με τον ισχυρισμό ότι η διαγωνιζόμενη δεν ανήρτησε προωθητικό περιεχόμενο στα social media
LIFO NEWSROOM
Κλαούντια Σέινμπαουμ: Θα κινηθεί νομικά απέναντι στον άνδρα που την παρενόχλησε σε δημόσια εμφάνισή της

Διεθνή / Κλαούντια Σέινμπαουμ: Θα κινηθεί νομικά απέναντι στον άνδρα που την παρενόχλησε σε δημόσια εμφάνισή της

«Aν δεν υποβάλω μήνυση, τι θα συμβεί με τις υπόλοιπες Μεξικανές γυναίκες; Αν το κάνουν αυτό στην πρόεδρο, τι θα γίνει με όλες τις άλλες;», δήλωσε η πρόεδρος του Μεξικού
LIFO NEWSROOM
ΙΣΠΑΝΙΑ ΧΟΥΑΝ ΚΑΡΛΟΣ ΦΡΑΝΚΟ

Διεθνή / Ο Χουάν Κάρλος της Ισπανίας εξομολογείται τον «βαθύ σεβασμό» του για τον Φράνκο

Στα απομνημονεύματά του, ο έκπτωτος βασιλιάς της Ισπανίας κατηγορεί επίσης τον γιο του, βασιλιά Φελίπε, για εγκατάλειψη - «Είμαι ο μόνος Ισπανός που δεν έχει σύνταξη, μετά από σαράντα χρόνια υπηρεσίας» γράφει
LIFO NEWSROOM