Παναγιώταρος: «Σύμφωνα με τα πρότυπα της φυλής, ο Σχορτσιανίτης δεν είναι Έλληνας»

Παναγιώταρος: «Σύμφωνα με τα πρότυπα της φυλής, ο Σχορτσιανίτης δεν είναι Έλληνας» Facebook Twitter
28

«Δεν θεωρούμε Έλληνα τον Σοφοκλή Σχορτσιανίτη, σύμφωνα με τα πρότυπα της ελληνικής φυλής», δηλώνει το πρότυπο της ελληνικής φυλής Ηλίας Παναγιώταρος. Μιλώντας στο κανάλι ΕΞΤΡΑ για τον παίκτη του Παναθηναϊκού και της εθνικής Ελλάδας, ο Παναγιώταρος λέει ότι ο Σχορτσιανίτης δεν είναι Έλληνας, επειδή «πρέπει και οι δυο γονείς του να ανήκουν στην ευρωπαϊκή φυλή και να είναι Έλληνες για να είναι Έλληνας και ο Σχορτσιανίτης.» Ο βουλευτής του ελληνικού κοινοβουλίου Παναγιώταρος, καλεί τον παρουσιαστή «να μην μπερδεύει τα πεκινουά με τα λαμπραντόρ»

Τον διάλογο κατέγραψε ο Νίκος Μπογιόπουλος και τον δημοσιεύει ο Ριζοσπάστης:

- «Αν στο κόμμα σας ερχόταν μία Ελληνίδα έγχρωμη ή ένας Ελληνας έγχρωμος που ήταν Ελληνας αλλά ήταν το χρώμα του σκούρο. Θα τον παίρνατε στο κόμμα;»

Χρυσαυγίτης:«Τι εννοείτε σκούρο; Ηλιοκαμένος;».

 

- «Να ήταν μαύρος. Χριστιανός ορθόδοξος, ο οποίος είναι Ελληνας με ελληνική ταυτότητα. Ο Σχορτσιανίτης».

Χρυσαυγίτης:«Δεν θεωρούμε ότι ο Σχορτσιανίτης, σύμφωνα με τα πρότυπα της ελληνικής φυλής, είναι Έλληνας. Δεν είναι Ελληνας. Πρέπει να είναι και οι δύο γονείς του Έλληνες και να ανήκουν στην ευρωπαϊκή φυλή. Αυτό θεωρούμε εμείς. Αν θεωρείτε εσείς τον Σχορτσιανίτη Έλληνα, πάρτε τον στο δικό σας κόμμα».

 

- «Είσαστε ρατσιστές ή απλώς πολεμάτε τους λαθραίους όπως λέμε;».

Χρυσαυγίτης:«Το να πιστεύεις στη διαφορετικότητα των φυλών δεν είναι κακό πράγμα».

 

- «Με συγχωρείτε, αλλά αυτό είναι το δόγμα της Αρίας Φυλής».

Χρυσαυγίτης:«Προς θεού. Πώς θα γίνει δηλαδή; Πρέπει να είμαστε υπερασπιστές της ράτσας των σκύλων; Δηλαδή, να μην μπερδεύουμε το πεκινουά με το λαμπραντόρ. Εμείς θεωρούμε ότι ο Θεός τα έπλασε έτσι και έτσι πρέπει να παραμείνουν. Τιμή τους και καμάρι τους που είναι μαύροι, κίτρινοι, κόκκινοι. Δε θεωρούμε ότι είναι Ελληνες. Δεν είναι βασικά».

 

- «Εσείς κυνηγάτε τους λαθραίους ή όλους;».

Χρυσαυγίτης:«Εμείς δεν τους κυνηγάμε. Εμείς υπερασπιζόμαστε τους Έλληνες. Και υπάρχουν μόνο λαθραίοι καταρχήν. Δεν υπάρχουν νόμιμοι μετανάστες στην Ελλάδα. Είναι ένα μεγάλο ψέμα».

 

Δείτε το video από το 2.21.00 (αν αντέχετε το συνοθύλευμα από τον ρατσισμό κατά τα αρχαιοελληνικά πρότυπα, την κομμουνίστρια Μέρκελ, τον συνήθη Ροκφέλερ και τον συνήθη Ρότσιλντ)


28

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

20 σχόλια
ντρέπομαι που είσαι εσύ Έλληνας, Παναγιώταρεγιατί Έλλην σημαίνει πολιτισμένος, δίκαιος και ελεύθεροςκι εσύ δεν ανήκεις σε κανένα από τα τρία, βλαξ.
Είπε και ελάλησε ο Dr. Παναγιώταρος ο οποίος έχει κάνει σπουδές ανωτάτης βοϊδοσχολής και γνωρίζει τι πάει να πει DNA μέσα-έξω.Προφανώς η ιστορία της εξέληξης για τους χαυγίτες ξεκινάει... με τον Τρωϊκό πόλεμο. Δεν έχει ούτε νεάντερταλ ούτε homo erectus. Κρίμα, γιατί όσο να πει κανείς, μια ομοιότητα τη διακρίνεις δια γυμνού οφθαλμού.
Προς θεού. Πώς θα γίνει δηλαδή; Πρέπει να είμαστε υπερασπιστές της ράτσας των σκύλων; Δηλαδή, να μην μπερδεύουμε το πεκινουά με το λαμπραντόρ. Εμείς θεωρούμε ότι ο Θεός τα έπλασε έτσι και έτσι πρέπει να παραμείνουν."o βλάκας δε ξέρει οτι τα σκυλιά είναι ανθρωπινο δημιουργημα και οχι θεικης παρεμβασης.
Χρυσαυγίτης:«Εμείς δεν τους κυνηγάμε. Εμείς υπερασπιζόμαστε τους Έλληνες. Και υπάρχουν μόνο λαθραίοι καταρχήν. Δεν υπάρχουν νόμιμοι μετανάστες στην Ελλάδα. Είναι ένα μεγάλο ψέμα».Όπως λέει και ο Αρκάς: -Γιατι έρχεσαι εδώ και πειράζεις τα περιστέρια;-Πρώτον δεν έρχομαι εδώ, δεύτερον δε τα πειράζω και τρίτον αυτά αρχίζουν πρώτα.
Δηλαδή οι λευκοί πολίτες της Δημοκρατίας της Νότιας Αφρικής και οι λευκοί πολίτες (όσοι έχουν μείνει τέλος πάντων) της Ζιμπάμπουε τι είναι; Άσπρες μύγες στο μαύρο γάλα;Πάντως, κορμάρα ο βουλευτής, έτσι; Χρυσό Αυγό και λίρα 100.
Konstantis1999, κ η μ..κια έχει τα όρια της! Κ το να ανοίξεις κανένα βιβλίο δε θα σε βλάψει...Μάθε πως στην Νότια Αφρική υπάρχουν "λευκοί" και δεν είναι η μόνη χώρα με "λευκούς" κατοίκους που ανήκει στην Αφρικάνικη ήπειρο.
Και τα εγγραφα που αποδεκνυουν τη νομιμοτητα των νομιμων μεταναστων τι ειναι; Τα λογιστικα βιβλια, οι φορολογικες τους δηλωσεις, τα πιστοποιητικα γεννησης των παιδιων τους στην Ελλαδα;Α και το παιδι ενος ρουμανου και μιας ελληνιδας, η μιας γιαπωνεζας κι ενος ελληνα τι ειναι; Ειναι ελληνας η οχι;Οταν η βλακεια θριαμβευει η μονη λυση ειναι η εξαλειψη της...
Προς Θεού δεν είναι αυτός ρατσιστής! Αυτοί είναι μαύροι!(το επιχείρημα της χρονιάς)Μην ξεχάσω να δώσω τα συγχαρητήριά μου σε αυτούς που ψήφισαν το ηρωικό αυτό λαμπραντόρ!ΕΥΓΕ!
Για να δούμε, τώρα που το θέμα άπτεται του αθλητισμού μπορεί να αρχίσει να παραξενεύεται λίγο ο μέσος Ελληνάρας ψηφοφόρος τους.. (ξέρεις, ο 'Δώσε Ηλία ξύλο στη λεσβία-χαχα-snort-ουγκ')
Αυτό ακριβώς είναι το προβλημά σου βρε κουτό. Τόσο χρόνια που ζεις ελεύθερο στο κόσμο,μπέρδεψες τους ανθρώπους με τα ζώα. Δε φταις εσύ ο μπόγιας φταίει..