Ο σύλλογος δασκάλων Άρτας στηρίζει τον δάσκαλο με τα χαστούκια

Ο σύλλογος δασκάλων Άρτας στηρίζει τον δάσκαλο με τα χαστούκια Facebook Twitter
25

Ο Σύλλογος Δασκάλων Νηπιαγωγών της Άρτας στηρίζει το δάσκαλο που φέρεται να προέτρεψε οκτάχρονους μαθητές να χαστουκίσουν συμμαθητή τους. Το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου αποφάσισε να κηρύξει στάση εργασίας τις 3 τελευταίες διδακτικές ώρες την Παρασκευή, την ώρα που θα δικάζεται δηλαδή, κατηγορούμενος για απλή σωματική βλάβη. Καλεί μάλιστα όλους τους δασκάλους-νηπιαγωγούς να συμπαρασταθούν στο συνάδελφό τους.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε το Δ.Σ. σημειώνει ότι συνεδρίασε εκτάκτως "με αφορμή την υπέρμετρη δημοσιότητα που έλαβε το αναφερόμενο περιστατικό σε Δημοτικό Σχολείο της πόλης, προκειμένου να προφυλάξει το λειτούργημα του εκπαιδευτικού στις δύσκολες εποχές που διανύουμε". Για τον 50χρονο αναφέρει ότι κατά "την 27χρονη διδακτική του υπηρεσία δεν έχει δώσει ποτέ δικαίωμα ανάρμοστης συμπεριφοράς κατά την εκτέλεση των καθηκόντων του".

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών της Άρτας Σωτήρης Γούσιας, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ για την απόφαση του ΔΣ και για το θέμα που αναστάτωσε την τοπική κοινωνία, εξέφρασε αμφιβολίες για τα όσα καταγγέλθηκαν στην αστυνομία, ενώ, όπως υποστήριξε, τον 50χρονο συνάδελφό του, όλοι γνωρίζουν πολλά χρόνια.

Ελλάδα
25

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ