Δύο υπέροχοι gay μπαμπάδες και τα αυτονόητα

Δύο υπέροχοι gay μπαμπάδες και τα αυτονόητα Facebook Twitter
66
Δύο υπέροχοι gay μπαμπάδες και τα αυτονόητα Facebook Twitter

Aπό τις 14 Ιανουαρίου και μετά, όταν και ανέβηκε στο instagram η παραπάνω φωτογραφία εκατοντάδες γνώμες και χιλιάδες σχόλια ξεχύθηκαν στα socia media, σε site και blog. Αν εξαιρέσεις εκείνα της gay κοινότητας, τα περισσότερα ήταν από αμήχανα έως και ρατσιστικά. Η φωτογραφία αλλά και τα δημόσια προφίλ σε Facebook και instagram των δύο μπαμπάδων ήταν ιδανική για όποιον πολύ απλά ήταν ρατσιστής. Gay, μαύροι, όμορφοι μπαμπάδες που ετοιμάζουν τις κόρες τους για το σχολείο και τραβάνε selfie. Aπό όλα όσα γράφτηκαν και δημοσιεύτηκαν το μόνο αξιόλογο να αναφερθεί είναι η απάντησή τους και όσα οι ίδιοι λένε.

Όλα τα άλλα για το που ζουν, πότε γνωρίστηκαν και πως περνάνε, βερεσέ...

Δύο υπέροχοι gay μπαμπάδες και τα αυτονόητα Facebook Twitter

Ο Κordale και ο Kaleb στο Gay Voices της Huffington Post

 

"Όσον αφορά τη θετική πλευρά των σχολίων;  Ναι είμαστε δύο ομοφυλόφιλοι άντρες με τρία παιδιά που δεν έχουν κανένα πρόβλημα να τα ετοιμάζουν για το σχολείο τους κάθε πρωί και να κάνουν τα πάντα που απαιτούνται για να ξεκινήσουν για τα μαθήματά τους. Τα παιδιά μας είναι ευλογημένα να έχουν τρεις γονείς (τον Kordale, τον Kaleb και τη μητέρα τους) που τα αγαπούν, τα φροντίζουν και θα τα υποστηρίζουν σε κάθε απόφαση που θα παίρνουν καθώς μεγαλώνουν. Είμαστε ευλογημένοι να έχουμε τη δυνατότητα να τους παρέχουμε τον τρόπο και όλα τα απαραίτητα εφόδια, κάτι που πολλοί άνθρωποι δεν μπορούν για την οικογένειά τους ενώ με ευτυχία ανακαλύπτουμε πως τελικά λίγα πράγματα χρειάζονται. Ο κύριος στόχος μας ως γονείς είναι να παρέχουμε την αγάπη, την εκπαίδευση, την υποστήριξη, την ενθάρρυνση και ξανά πάλι λίγη περισσότερη αγάπη. 


Όσον αφορά τα αρνητικά σχόλια, οι άνθρωποι αποτυγχάνουν να συνειδητοποιήσουν ότι είμαστε κανονικοί άνθρωποι με τα παιδιά μας που μας αγαπούν. Εμείς κάνουμε ό,τι είναι απαραίτητο για να πετύχουν σε ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο κόσμο, αλλά είναι λυπηρό το γεγονός ότι είμαστε θύματα διακρίσεων λόγω της σεξουαλικότητάς μας ή του τι κάνουμε πίσω από τις κλειστές πόρτες του σπιτιού μας, κάτι που δεν αφορά κανέναν. Η εικόνα προφανώς και δημοσιεύτηκε στα social media όπου θα την έβλεπαν άνθρωποι και θα σχημάτιζαν γνώμες οπότε δεν θυμώνουμε που κάνανε ακριβώς αυτό. Οι άνθρωποι τείνουν να πιστεύουν ότι οι ομοφυλόφιλοι άνθρωποι δεν μπορούν να αναθρέψουν τα παιδιά τους χωρίς να επηρεάσουν την ετεροφυλοφιλία τους. Αντιθέτως μας υποτιμούν και μας σπιλώνουν κατηγορώντας μας πως προκαλούμε σύγχυση στα παιδιά μας και πως δεν μπορούμε να τα αναθρέψουμε σωστά ή σύμφωνα με αυτό που η κοινωνία θεωρεί πρέπον. Όλο αυτό τελικά είναι αστείο γιατί η κοινωνία μοιάζει να αγνοεί πως πολλοί gay είναι παιδιά ετεροφυλόφιλων γονιών.

 

Αυτό είναι ακόμη ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα για το πού βρισκόμαστε ως κοινωνία το 2014 με τις διακρίσεις εναντίον των ομοφυλοφίλων να συνεχίζονται. Το να είσαι gay είναι για πολλούς πια φυσικό και το μόνο που χρειάζεται είναι δίκαιη αντιμετώπιση και όχι κριτική. Μπορεί να είμαστε gay αλλά είμαστε εξίσου ικανοί για όσα και οι ετεροφυλόφιλοι είναι. Είμαστε το ίδιο καλλιεργημένοι και με πάθος καταπιανόμαστε σε ότι και αν κάνουμε."

Δύο υπέροχοι gay μπαμπάδες και τα αυτονόητα Facebook Twitter
Δύο υπέροχοι gay μπαμπάδες και τα αυτονόητα Facebook Twitter
Δύο υπέροχοι gay μπαμπάδες και τα αυτονόητα Facebook Twitter
Δύο υπέροχοι gay μπαμπάδες και τα αυτονόητα Facebook Twitter
Δύο υπέροχοι gay μπαμπάδες και τα αυτονόητα Facebook Twitter
Δύο υπέροχοι gay μπαμπάδες και τα αυτονόητα Facebook Twitter
Δύο υπέροχοι gay μπαμπάδες και τα αυτονόητα Facebook Twitter
66

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Από το Μπανγκλαντές ως τη Μόρια και την Αθήνα: Η απίστευτη ιστορία της τρανς πρόσφυγα Oliveya Myrah

Οι Αθηναίοι / Μπανγκλαντές / Μόρια / Αθήνα: Η απίστευτη ιστορία της τρανς πρόσφυγα Ovileya Myrah

«Για πολύ καιρό ο κόσμος μόνο έπαιρνε από μένα. Τώρα προσπαθώ κι εγώ να κερδίσω πράγματα, να νιώσω ότι έχω μια θέση»: Η διερμηνέας και ακτιβίστρια ανθρωπίνων δικαιωμάτων στους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα και σερβιτόρα στο Shamone είναι η Αθηναία της εβδομάδας. (Προσοχή: Το κείμενο περιλαμβάνει περιγραφές σεξουαλικής κακοποίησης και αυτοτραυματισμού.)
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΙΑΚΟΣΑΒΒΑΣ
Proud Seniors: Η πρώτη φιλοξενία ΛΟΑΤΚΙ+ ατόμου σε πρόγραμμα Στέγασης και Υποστήριξης

Ελλάδα / Proud Seniors: Η πρώτη φιλοξενία ΛΟΑΤΚΙ+ ατόμου σε πρόγραμμα Στέγασης και Υποστήριξης

«Με την αναστολή των ενεργειών για τη λειτουργία του πρώτου Ξενώνα Φιλοξενίας ΛΟΑΤΚΙ+ ατόμων από τη νέα δημοτική αρχή της Αθήνας, η κοινότητα μας παραμένει χωρίς κανένα δίκτυ στοιχειώδους προστασίας»
NEWSROOM

σχόλια

7 σχόλια
Μη ξεγελιέσαι.. Σε αυτή τη κατηγορία μπαίνουν ως επί το πλείστον 'Gay & Lesbian'. Άντε και κάμποσοι gay friendly. Βγες έξω στο δρόμο, στη κοινωνία και μοίρασε φυλλάδια με τη συγκεκριμένη είδηση και κόψε αντιδράσεις! ;)
Αυτά τα παιδιά τουλάχιστον μεγαλώνουν σε περιβάλλον γεμάτο αγάπη...σε αντίθεση με άλλα ετερόφυλα ζευγάρια που γεμίζουν το σπίτι φωνές, βρισιές και προσπάθεια επιβολής του ενός προς τον άλλον.
Καλά μην είσαι σίγουρος ότι αυτά δεν συμβαίνουν και σε αυτούς!το να μην αντέχεις το παιδί σου δεν έχει να κάνει με το να είσαι gay ή straight!μπράβο στα παιδιά για την οικογένειά τους αλλά ας μην ωραιοποιούμε τα πάντα!
Η απόλυτη απάντηση σε κάθε "μικρό" ρατσιστικό σχόλιο είναι η συγκεκριμένη..τα παιδάκια μεγαλώνουν σε ένα περιβάλλον γεμάτο αγάπη..όσο για πρότυπα και λοιπά στερότυπα δε νομίζω πως στις ετερόφυλες οικογένειες υπάρχει το αλάνθαστο του προτύπου..
Μια χαρά συγκροτημένη οικογένεια,,, όλα τα άλλα χειρίζονται κ ξεπερνιούνται. Το νόημα της ζωής είναι να ζεις με αγάπη κ να στηρίζεις αξιοπρεπώς τις επιλογές σου,,, όχι να κρεμάς ταμπέλες.
Πάντως μπορώ να πω ότι στεναχωριέμαι που οι άνθρωποι αυτοί λόγω ακριβώς της σεξουαλικότητάς τους δεν μπορούν να τεκνοποιήσουν μεταξύ τους. Δεν το λέω κακοπροαίρετα, κάθε άλλο. Για να αποκτήσουν 3 παιδάκια φανταστείτε πόσο πολύ ήθελαν να είναι γονείς. Και το να μην μπορούν να έχουν παιδάκι από τον άνθρωπό τους είναι μεγάλο κρίμα της φύσης. Βέβαια θα μου πεις, από την άλλη με τον τρόπο αυτό, έχουν και τη μαμά τους τα παιδιά και καλά ως το γυναικείο πρότυπο της οικογένειας οπότε όντως αντί για 2 έχουν 3 γονείς. Not bad ;-)
Τι να κάνουμε; Η γυναίκα έχει το 95% του αναπαραγωγικού δυναμικού, έχει πολλά περισσότερα από τον άνδρα και με έναν δότη, κάνει τη δουλειά. Πάντως η επιστήμη προχωρά. Η σύντηξη των πυρήνων δύο σπερματοζωαρίων και η τοποθέτησή τους στη θέση του πυρήνα ενός ωαρίου, δεν είναι τόοοσο επιστημονική φαντασία. Μετά τίθεται το θέμα της κύησης από γυναίκα εθελοντή, ή σε τεχνητές μήτρες, που και αυτό το ζήτημα δουλεύεται. Ενδεχομένως να μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν και μήτρες ζώων και εν ευθέτω χρόνω, να λαμβάνεται το κύημα.
Νομίζω πως η συλλογιστική σου και η οπτική σου βρίσκονται σε ΤΕΛΕΊΩΣ λάθος κατεύθυνση.Η ζωή δεν είναι μηχανή εσωτερικής καύσης,ούτε η πατρότητα-μητρότητα θα έπρεπε να έχει να κάνει με τον εγωισμό μας αναφορικά με την γονιδιακή συνέχεια μας.
Στις φωτογραφίες ναι. Στην πραγματική τους ζωή δεν μπορούμε να το ξέρουμε. Όπως δεν θα ξέραμε και στην περίπτωση που οι γονείς θα ήταν straight ή δεν ξέρουμε τίποτα σχεδόν για την ζωή κάποιου παρακολουθώντας μόνο τις φωτογραφίες του στο facebook
Φίλε κοίτα το βίντεο με την ομόφυλη {λευκή} οικογένεια για να σταματήσεις να έχεις ενδοιασμούς.Οι προκαταλήψεις κατά των ομοφυλόφιλων δεν έχουν καμιά απολύτως βάση.Μόνο στη Γαλλία ήδη 45-50 χιλιάδες παιδιά ζουν σε ομόφυλες οικογένειες εδώ και χρόνια.Ο Πάπας Φραγκίσκος ρεαλιστικά σκεπτόμενος είπε προσφάτως ότι η Εκκλησία δεν μπορεί να μην απευθύνεται και στα παιδιά των ομόφυλων οικογενειών με το να τις καταδικάζει {εννοείται ως αμαρτωλές ή ανώμαλες }.Η διαμονοποίηση των ομοφυλόφιλων αντρών και γυναικών βαίνει προς το τέλος της .Αλληλούια !
Εντελώς άσχετο αυτό που γράφεις. Δεν μιλάω γενικά για ομοφυλόφιλους ή γενικά για ετεροφυλόφιλους ούτε κάνω συγκρίσεις. Αυτό που λέω είναι πως μέσα από φωτογραφίες και videos είναι αδύνατο να γνωρίσεις το πόσο υπέροχη ή μη είναι η ζωή κάποιου. Αυτός εδώ π.χ.http://static.guim.co.uk/sys-images/Guardian/Pix/pictures/2010/9/3/1283530491440/Michael-and-Vicky-Roberts-005.jpgσκότωσε την γυναίκα του και την έβαλε στο garage ενώ ταυτόχρονα συνέχισε την εξωσυζυγική του σχέση. Ωραίο ζευγάρι δεν φαίνονται στην φωτογραφία με τα χαμόγελα μέχρι τα αυτιά;
Μπορείτε να δείτε σε βίντεο και όχι σε φωτογραφίες μια εξίσου ωραία ομόφυλη {λευκή} οικογένεια πιο κλασικού στυλ στη διεύθυνση :http://www.youtube.com/watch?v=B9x_E7Gj2qwΚαι στα δικά μας παιδιά !