Kεραυνός χτυπάει το άγαλμα του Χριστού στο Ρίο

Kεραυνός χτυπάει το άγαλμα του Χριστού στο Ρίο Facebook Twitter
8
Kεραυνός χτυπάει το άγαλμα του Χριστού στο Ρίο Facebook Twitter

Από 3 έως 5 φορές το χρόνο το 32 μέτρων άγαλμα του Χριστού Λυτρωτή θα χτυπηθεί από κάποιον κεραυνό αλλά είναι εξαιρετικά απίθανο να καταφέρει κάποιος να απαθανατίσει τη στιγμή.

Την Πέμπτη, η τρίωρη καταιγίδα που σάρωσε το Ρίο Ντε Τζανέιρο, έδωσε την ευκαιρία σε μερικούς φωτογράφους που προσπαθούσαν να συλλάβουν το θέαμα της πόλης να φωτίζεται από τους κεραυνούς, να τραβήξουν μερικές εντυπωσιακές εικόνες από μια τέτοια στιγμή. Σύμφωνα με τις μετρήσεις του National Institute of Space Research στη Πορτογαλία μέσα στις 3 ώρες πάνω από 40,00 κεραυνοί χτύπησαν την ευρύτερη περιοχή.

Kεραυνός χτυπάει το άγαλμα του Χριστού στο Ρίο Facebook Twitter

Ένας από αυτούς στόχευσε και πέτυχε το δεξί χέρι του αγάλματος, προξενώντας ζημιά στον αντίχειρα του, την οποία οι αρχές ανακοίνωσαν πως θα επισκευάσουν σύντομα.

8

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αεροδρόμιο Χίθροου: Ένα παιδί ανάμεσα στα άτομα που δέχτηκαν επίθεση με σπρέι - Τι συνέβη

Διεθνή / Χίθροου: Ένα παιδί ανάμεσα στα άτομα που τραυματίστηκαν εν μέσω επίθεσης με σπρέι - Τι συνέβη

Σύμφωνα με την Μητροπολιτική Αστυνομία τέσσερις άνδρες προσπάθησαν να αρπάξουν τη βαλίτσα μίας γυναίκας μέσα στον ανελκυστήρα χώρου στάθμευσης του αεροδρομίου
LIFO NEWSROOM
Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ: Οι ΗΠΑ δεν θα είναι πλέον «ο ηλίθιος με το μπλοκ επιταγών»

Διεθνή / Τραμπ Τζούνιορ εναντίον Ουκρανίας: Οι ΗΠΑ δεν θα είναι πλέον «ο ηλίθιος με το μπλοκ επιταγών»

Ο μεγαλύτερος γιος του Ντόναλντ Τραμπ εξαπέλυσε επίθεση στην κυβέρνηση Ζελένσκι αλλά και στη στάση της Ευρώπης απέναντι στον πόλεμο, ενώ ανέφερε πως ο πατέρας δεν αποκλείεται να πάψει να στηρίζει την Ουκρανία
LIFO NEWSROOM
ΣΚ - Πώς οι Μαλδίβες έγιναν – απροσδόκητα – ένας προσιτός προορισμός

Διεθνή / Πώς οι Μαλδίβες έγιναν απροσδόκητα ένας προσιτός προορισμός

Κάποτε ήταν προορισμός αποκλειστικά για υπερ - πλούσιους. Σήμερα οι Μαλδίβες προσφέρουν ένα πιο τοπικό και βιώσιμο μοντέλο τουρισμού, που αλλάζει το ποιοι μπορούν να ζήσουν την εμπειρία του «παραδείσου»
LIFO NEWSROOM
ΤΡΑΜΠ ΕΥΡΩΠΗ ΕΚΛΟΓΕΣ POLITICO

Διεθνή / «Ευρώπη πρόσεχε, έρχεται για τις εκλογές σου»: Ανάλυση Politico για το νέο δόγμα Τραμπ - Το ερώτημα που θέτει

«Η ''αποστολή'' του να αναμειχθεί στην ευρωπαϊκή πολιτική θα πρέπει να τρομοκρατήσει Στάρμερ, Μακρόν και Μερτς» σχολιάζει το Politico ενώ αναρωτιέται αν «θα αντιδράσει κάποιος από αυτούς»
LIFO NEWSROOM
Από τη «Λολίτα» στο «Λολίτα εξπρές»: Η σχέση του Έπσταϊν με τον εκδότη του περιβόητου βιβλίου του Ναμπόκοφ

Διεθνή / Από τη «Λολίτα» στο «Λολίτα εξπρές»: Η σχέση του Έπσταϊν με τον εκδότη του περιβόητου βιβλίου του Ναμπόκοφ

Αναζητώντας υλικό για τη βιογραφία του Τζορτζ Γουάιντενφελντ, ο ιστορικός Τόμας Χάρντινγκ ανακάλυψε επιστολές που αντάλλαξαν ο Βρετανός μεγαλοεκδότης, η Γκισλέν Μάξγουελ και ο Έπσταϊν, το ιδιωτικό τζετ του οποίου λεγόταν «Lolita Express».
LIFO NEWSROOM