Γκάλοπ: Τι ψηφίζουν Α και Β Αθήνας

Γκάλοπ: Τι ψηφίζουν Α και Β Αθήνας Facebook Twitter
7

Ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται σε Α και Β Αθήνας, στην πρόθεση ψήφου, σύμφωνα με δημοσκόπηση της GPO που διενεργήθηκε για το newpost.

Στην Α Αθήνας και στην ερώτηση «αν αύριο είχαμε εκλογές ποιο κόμμα είναι πιο πιθανό να ψηφίζατε;» το 19,8% απαντά τον ΣΥΡΙΖΑ, 19% τη ΝΔ, 10,5% την Χρυση Αυγη, 5,9% το ΚΚΕ, 4,3% τους Ανεξάρτητους Έλληνες, 3,8% το ΠΑΣΟΚ και 3,7% τη Δημοκρατική Αριστερά.

Στη Β΄Αθήνας ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει 24,4%, η ΝΔ 16,9%, η Χρυσή Αυγή 8,2%, το ΚΚΕ 7%, οι Ανεξαρτητοι Ελληνες 4,4%, το ΠΑΣΟΚ 3,9% και η ΔΗΜΑΡ 3,5%.

Στην Περιφέρεια Αττικής τα αντίστοιχα ποσοστά έχουν ως εξής: ΣΥΡΙΖΑ 24,6%, ΝΔ 16,9%, Χρυσή Αυγή 11,1%, ΚΚΕ 4,9%, Ανεξάρτητοι Έλληνες 4%, ΠΑΣΟΚ 3% και ΔΗΜΑΡ 3,1%.

Την καλύτερη άποψη οι ψηφοφόροι της Α Αθηνών έχουν για τη Λιάνα Κανέλλη, την Όλγα Κεφαλογιάννη και το Δημήτρη Αβραμόπουλο ενώ στη Β Αθήνας για τη Σ. Σακοράφα, τον Κουρουμπλή και τον Παπαδημούλη. Στο υπόλοιπο Αττικής για τους Μητρόπουλο, Χαικάλη και Οικονόμου.

7

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 Ζαχαράκη: Δεν είμαστε εδώ για να λογοκρίνουμε βιβλία - Εμπιστεύομαι τους επιστήμονες

Πολιτική / Ζαχαράκη: Δεν είμαστε εδώ για να λογοκρίνουμε βιβλία - Εμπιστεύομαι τους επιστήμονες

Η Υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, μίλησε σχετικά με τα νέα σχολικά βιβλία και την απεικόνιση οικογενειών με γονείς του ιδίου φύλου, ξεκαθαρίζοντας πως ο ρόλος του Υπουργείου δεν είναι να ασκεί λογοκρισία.
THE LIFO TEAM
ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Πολιτική / Ντόρα Μπακογιάννη: «Ο Σαμαράς έβγαλε τρομερή χολή, η οποία θα κάνει καλό στη Νέα Δημοκρατία»

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας σχολίασε τη στάση του πρώην πρωθυπουργού απέναντι στην κυβέρνηση και το ενδεχόμενο σχηματισμού από τον ίδιο ενός νέου κόμματος
THE LIFO TEAM
ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΔΕΘ

Πολιτική / Η συνέντευξη Τύπου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ 2026: «Εφικτή η αυτοδυναμία» - Τα βασικά μηνύματα για εκλογές, οικονομία, αντιπολίτευση

Με τη συνέντευξη ολοκληρώθηκε σήμερα η τριήμερη παρουσία του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο της 90ής Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης
THE LIFO TEAM

σχόλια

3 σχόλια
Α, θαυμάσια!! Αρα η Σακοράφα την έχει στο χέρι της την Περιφέρεια αλλά και Δήμαρχος στην Αθήνα θα βγεί η Ολγα. Με γειά μας. Για Μητρόπουλο κ Χαϊκάλη οκ, είναι τηλεοπτικοί σταρ... Πόσες εκλογές ακόμα θα μας πάρει για να συνέλθουμε ως ψηφοφόροι δεν ξέρω..