“Έχει μετανιώσει ο Σάββας για τις ζωές που αφαίρεσε”

“Έχει μετανιώσει ο Σάββας για τις ζωές που αφαίρεσε” Facebook Twitter
40

 

Στο επίκεντρο της δημοσιότητας βρέθηκε και πάλι η Αλίθια Ρομέρο, σύζυγος του Σάββα Ξηρού, λόγω της νοσηλείας του τελευταίου στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας. Η ισπανικής καταγωγής Αλίθια που δεν έχει φύγει λεπτό από το πλευρό του συζύγου της από τη στιγμή που αυτός μπήκε για νοσηλεία, εμφανίζεται να δηλώνει στο “Έθνος της Κυριακής:

«Πολλές φορές μου είπε ότι η "17Ν" από τη στιγμή που εξαρθρώθηκε δεν υπάρχει. Κι αυτός προχωράει και τα αφήνει όλα πίσω του», είπε μιλώντας στο Εθνος της Κυριακής και πρόσθεσε πως ο Σάββας Ξηρός «μετανιώνει για τους νεκρούς και της ζωές που αφαίρεσε. Αγωνίστηκε γιατί αγαπούσε τον τόπο του. Λάθος ή σωστό, η Ιστορία θα το κρίνει».


Η κ. Ρομέρο είχε ερωτηθεί από τους δημοσιογράφους και για την εξαφάνιση του Χριστόδουλου Ξηρού, κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του Σάββα Ξηρού στο νοσοκομείο. “Δεν ξέρω που είναι, αλλά και να ήξερα δεν θα σας έλεγα”, είχε απαντήσει.



Η νοσηλεία του Σάββα Ξηρού έχει ολοκληρωθεί και ήδη έχει επιστρέψει στις Φυλακές Κορυδαλλού.

Ελλάδα
40

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δολοφονία Λυγγερίδη: «Μαραθώνιος» για δεύτερη ημέρα με 32 απολογίες- Προφυλακίστηκε ακόμη ένα ηγετικό μέλος

Ελλάδα / Δολοφονία Λυγγερίδη: «Μαραθώνιος» για δεύτερη ημέρα με 32 απολογίες- Προφυλακίστηκε ακόμη ένα ηγετικό μέλος

Το ηγετικό μέλος, που μαζί με άλλους τέσσερις θεωρούνται επικεφαλής  της εγκληματικής οργάνωσης και αυτοί που οδήγησαν στη δολοφονία του αστυνομικού, φέρεται να είναι αυτός που έδωσε το σήμα για την έναρξη των επεισοδίων
NEWSROOM
Λέκκας για Θηρασιά: «Η Σαντορίνη έχει πάντα στην καλντέρα υψηλό κατολισθητικό κίνδυνο»

Ελλάδα / Λέκκας για Θηρασιά: «Η Σαντορίνη έχει πάντα στην καλντέρα υψηλό κατολισθητικό κίνδυνο»

«Έχουν ληφθεί τα απαραίτητα μέτρα, το 2010 έχουν γίνει μεγάλα έργα στη Σαντορίνη προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι κατολισθήσεις και στον Αθηνιό και στο παλιό λιμάνι και στην Οία» εξήγησε ο κ. Λέκκας
NEWSROOM