Άγνωστοι στα μαύρα δάγκωσαν και έκοψαν το αυτί μετανάστη

Άγνωστοι στα μαύρα δάγκωσαν και έκοψαν το αυτί μετανάστη Facebook Twitter
12

Tην φρικιαστική εμπειρία που έζησε, όταν τρεις μαυροντυμένοι του δάγκωσαν το αυτί και το έκοψαν περιγράφει σε video των Γιατρών του Κόσμου ο Σαίντ από το Ιράν. Η επίθεση όπως λέει έγινε στο Μεταξουργείο ενώ περπατούσε με ένα φίλο του.


«Με χτύπησαν. Μετά ένας από αυτούς έβαλε το χέρι του γύρω από το λαιμό μου και μου έκανε κεφαλοκλείδωμα. Με τα δόντια του, μου έκοψε το αυτί μου. Αιμορραγούσα και το αυτί μου έπεσε στο έδαφος» λέει ο 24χρονος που πλέον μένει στο καταφύγιο των Γιατρών του Κόσμου.


Το αυτί βρήκε φίλος του, όμως η επέμβαση συγκόλησης που έγινε στο νοσοκομείο δεν πέτυχε. Έτσι οι γιατροί αναγκάστηκαν να του το αφαιρέσουν.


«Αυτό που θέλω να πω για τους μετανάστες που φεύγουν από τη χώρα τους... ίσως στη χώρα τους να είναι καλύτερα...Εγώ στην Ευρώπη δεν είδα κανέναν πολιτισμό, καμία αγάπη», λέει ο Σαίντ.

Ελλάδα
12

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία και τα επεισόδια στον Ρέντη

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία του αστυνομικού από χούλιγκαν στον Ρέντη - Τι αποκαλύπτει

Οι σοκαριστικοί διάλογοι: «Πήγαν να σκοτώσουν» και «Θα σας βρούνε όλους κρύους» - Το modus operandi της εγκληματικής ομάδας - 67 συλληφθέντες απολογούνται τώρα - Πιστόλια, πολεμικά φυσίγγια, μαχαίρια, κοκαϊνη βρέθηκαν σε σπίτια συλληφθέντων - Έκαναν την επίθεση στο «Μελίνα Μερκούρη» επειδή δεν υπήρχαν κάμερες
NEWSROOM