Δήμαρχος Πειραιά: «Απέχθεια για το φιλί των gay”

Δήμαρχος Πειραιά: «Απέχθεια για το φιλί των gay” Facebook Twitter
68

 

Δήμαρχος Πειραιά: «Απέχθεια για το φιλί των gay” Facebook Twitter

Αντιδράσεις αναμένεται να προκαλέσουν οι δηλώσεις του δημάρχου του Πειραιά Βασίλη Μιχαλολιάκου με αφορμή τα gay φιλιά, μπροστά στον Μητροπολίτη Πειραιώς, την ημέρα τρων Θεοφανίων, ως αντίδραση για πρόσφατες δηλώσεις του για τους ομοφυλόφιλους.

Όταν ο δήμαρχος του Πειραιά ρωτήθηκε από το ραδιόφωνο του Alpha για αυτή τη διαμαρτυρία των ομοφυλοφίλων απάντησε: «Ευτυχώς δεν είδα το φιλί, γιατί θα μου προκαλούσε απέχθεια. Δεν θα ήθελα το παιδί μου να δει δυο άνδρες να φιλιούνται. Αναγνωρίζω το δικαίωμα κάποιου να είναι ομοφυλόφιλος, αλλά δεν τον θέλω στο περιβάλλον μου και δεν τον εμπιστεύομαι στον δημόσιο βίο».

68

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΛΛΑΔΑ ΙΤΑΛΙΑ ΦΡΕΓΑΤΕΣ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ

Πολιτική / Ελλάδα – Ιταλία: Στις 8 Σεπτεμβρίου η συμφωνία για τις δύο ιταλικές φρεγάτες FREMM

Με τη νέα συμφωνία αναμένεται να οριστικοποιηθούν οι νομικοί, οικονομικοί και τεχνικοί όροι για την απόκτηση των δύο φρεγατών, καθώς και οι λεπτομέρειες για τη μεταβίβαση και την ένταξή τους στο Πολεμικό Ναυτικό
THE LIFO TEAM