Πασταφαριανός ιερέας ορκίστηκε σε δημοτικό συμβούλιο φορώντας ένα σουρωτήρι

Πασταφαριανός ιερέας ορκίστηκε σε δημοτικό συμβούλιο φορώντας ένα σουρωτήρι Facebook Twitter
12

Ο Κρίστοφερ Σέφερ, ένας πασταφαριανός ιερέας, ορκίστηκε πρόσφατα στο δημοτικό συμβούλιο του Pomfret που βρίσκεται στην πολιτεία της Νέας Υόρκης φορώντας ένα σουρωτήρι στο κεφάλι του. Ο Σέφερ είναι μέλος της Εκκλησίας του Ιπτάμενου Μακαρονοτέρατος που έχει δημιουργηθεί από έναν άθεο το 2005. Το σύμβολο της Εκκλησίας αυτής είναι ένα σουρωτήρι.

Ο Μπόμπι Χέντερσον, ο ιδρυτής της εκκλησίας, έγραψε στο μπλογκ του ότι η ορκωμοσία του Σέφερ είναι «η πρώτη ανοιχτή ορκωμοσία Πασταφαριανού σε δημόσιο αξίωμα.»

12

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

10 σχόλια
Το άρθρο είναι ανακριβές και βλάσβημο. Δεν είναι άθεος ο Μέγας Διδάσκαλος και ιδρυτής της μόνης αληθινής θρησκείας. Σπορέλαιος πια με όλους εσάς τους άπιστους.
Ποτέ δε ξέρεις πότε θα παρουσιαστεί η ανάγκη να σουρώσεις μακαρόνια. Πολύ πιο χρήσιμο από τον σταυρό στο λαιμό για τον οποίο δε μπορώ να σκεφτώ ούτε μία λογική χρήση.
Μια εποχή δεν μπορούσα να φάω μακαρόνια.Σιγά ,σιγά με πίστη και υψηλό φρόνημα κατάφερα να ξαναφάω (αληθινό γεγονός),αμάρτησα.Σε ποιά ενορία γίνονται οι εγγραφές να μην υποπέσω πάλι σε αυτό το θανάσιμο και καταδικαστέο αμάρτημα;