Με πλαστές πινακίδες και μεγαλοδικηγόρος του Ηρακλείου

Με πλαστές πινακίδες και μεγαλοδικηγόρος του Ηρακλείου Facebook Twitter
6

 

Με πλαστές πινακίδες που είχαν πάνω τους και το σήμα της Ε.Ε. εντοπίστηκε μεγαλοδικηγόρος του Ηρακλείου. Το αυτοκίνητο εντοπίστηκε σταθμευμένο στη Λ. Ικάρου και οι πινακίδες κίνησαν την περιέργεια των ανδρών της τροχαίας που ήλεγξαν και διαπίστωσαν ότι ήταν πλαστές, καθώς οι γνήσιες είχαν κατατεθεί από καιρό.



Το prismanews.gr, αναφέρει πάντως ότι ο μεγαλοδικηγόρος δεν συνελήφθη αφού το όχημα δεν ήταν εν κινήσει. Συνέχεια στην υπόθεση αναμένεται να δοθεί σήμερα.

 

6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κακοκαιρία: Ανεμοστρόβιλος στην Αλεξανδρούπολη έβγαλε βάρκες στη στεριά - Ριπές ανέμου έως 154,5 χλμ./ώρα

Ελλάδα / Κακοκαιρία: Ανεμοστρόβιλος στην Αλεξανδρούπολη έβγαλε βάρκες στη στεριά - Ριπές ανέμου έως 154,5 χλμ./ώρα

Μεγάλες ζημιές στην πόλη - Έπεσαν δέντρα, ξηλώθηκαν τέντες και πλαστικά διαχωριστικά καταστημάτων, αναποδογύρισαν κάδοι απορριμμάτων, τραπέζια και καρέκλες
THE LIFO TEAM