Στεφανόπουλος: «Για πολλά χρόνια έκανα έρωτα επί πληρωμή»

Στεφανόπουλος: «Για πολλά χρόνια έκανα έρωτα επί πληρωμή» Facebook Twitter
23

Ενδιαφέρουσες και άγνωστες πτυχές της ζωής του πρώην Προέδρου της Δημοκρατίας Κωστή Στεφανόπουλου αποκαλύπτονται στο βιβλίο της δημοσιογράφου Νίτσας Λουλέ "Κωστής Στεφανόπουλος - Ο μοναχικός πρόεδρος", το οποίο παρουσιάστηκε νωρίτερα στην Παλιά Βουλή.

Σε κάποιο σημείο του βιβλίου, που είναι η βιογραφία του κ. Στεφανόπουλου, αναφέρεται και ένα περιστατικό στο σπίτι της Γιάννας Αγγελοπούλου, όπου ήταν καλεσμένος για δείπνο. "Η κυρία Αγγελοπούλου μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες μας κάλεσε για δείπνο στο σπίτι της στο Ψυχικό. Στην είσοδο του σπιτιού είχε ένα μεγάλο πίνακα. "Τι είναι αυτή η αηδία; Δεν μου αρέσει καθόλου..." "Μα είναι Πικάσο κύριε Πρόεδρε...".

Στο βιβλίο, εκτός των άλλων, ο Πρόεδρος αναφέρεται και στα εφηβικά φλερτ του τα οποία δεν ήταν και τόσο επιτυχή: «Στους χορούς του σχολείου ή στα πάρτι της γειτονιάς οι φίλοι έπαιρναν τις καλύτερες να χορέψουν και εμένα μου έμειναν οι άσχημες. Δεν ερωτεύτηκα ποτέ αυτό που λέτε "κατακούτελα". Δεν είχα τύχη με τις γυναίκες, ούτε ιδιαίτερα ερωτύλος ήμουν.

Ίσως φταίει που για πολλά χρόνια έκανα έρωτα επί πληρωμή, όπως άλλωστε και οι περισσότεροι νέοι της εποχής. Ήταν δύσκολο να "βγάλεις" κοπέλα στην επαρχία. Υπήρχε κίνδυνος να την εκθέσεις.

Η συγγραφέας Νίτσα λουλέ ανέφερε κατά την παρουσίαση του βιβλίου ότι «ο Κωστής Στεφανόπουλος σήμερα είναι ένας άλλος άνθρωπος», και εξήγησε, όπως γράφει το ΒΗΜΑ  ότι απολαμβάνει τις απλές καθημερινές του στιγμές.

«Μπαίνει στη πιτσαρία, στέκεται στην ουρά και το μόνο που περιμένει είναι να πάρει απόδειξη. Πιάνει κουβέντα με το λαχειοπώλη. Έμαθε να σερφάρει στο ίντερνετ. Τραγουδά στο καράβι και αν του κάνουν παρατήρηση απαντά ότι δεν κάνει κάτι. Μαθαίνει μπιρίμπα. Λύνει σταυρόλεξα. Πράγματα αυτονόητα για όλους τους πολίτες, αλλά όχι για τον Κωστή Στεφανόπουλο»
.

23

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΡΟΥΜΠΙΟ ΓΕΡΑΠΕΤΡΙΤΗ ΚΟΙΝΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Πολιτική / Οι κοινές δηλώσεις Ρούμπιο - Γεραπετρίτη: «Σημαντικός πυλώνας για τη Μεσόγειο η Ελλάδα»

«Συναντιόμαστε σε μια εποχή αλλαγών» δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης ενώ ο Αμερικανός ομόλογός του επανέλαβε πως η Ελλάδα είναι «σημαντικός εταίρος για τις ΗΠΑ»
THE LIFO TEAM
ΡΟΥΜΠΙΟ ΓΕΡΑΠΕΤΡΙΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ

Πολιτική / Στο ΥΠΕΞ ο Ρούμπιο: Η συνάντηση με τον Γεραπετρίτη - Η ατζέντα και η ομιλία στην Πνύκα

Οι δύο υπουργοί Εξωτερικών θα κάνουν κοινές δηλώσεις προς τον Τύπο και θα κηρύξουν από κοινού την έναρξη των εργασιών του 6ου Γύρου του Στρατηγικού Διαλόγου Ελλάδας-ΗΠΑ
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΓΛΥΠΑ ΤΟΥ ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ

Πολιτική / Μητσοτάκης για Γλυπτά Παρθενώνα: Συνεχίζουμε τις διεκδικήσεις, είναι ζήτημα και για την Ευρώπη

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο επιστροφής της Βρετανίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση και στον ρόλο που μπορεί να παίξουν τα Γλυπτά του Παρθενώνα σε αυτή τη συζήτηση
THE LIFO TEAM
ΚΙΜΠΕΡΛΙ ΓΚΙΛΦΟΙΛ ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ

Πολιτική / Η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ έκανε like σε ανάρτηση υπέρ του Αντώνη Σαμαρά

Πολιτική παρέμβαση της Αμερικανίδας πρέσβειρας στην Ελλάδα στη δριμεία κριτική που άσκησε ο πρώην πρωθυπουργός στην κυβέρνηση, με αφορμή ζητήματα που αφορούν τη Βόρεια Μακεδονία και τις ελληνοβουλγαρικές σχέσεις
THE LIFO TEAM
ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΚΡΑΤΗ

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Κοινή υπόθεση η προάσπιση της κυριαρχίας των μελών της ΕΕ» - Τι είπε για αλιείς, μεταναστευτικό, άμυνα

Οι κοινές δηλώσεις με τον πρόεδρο της Λιθουανίας Γκιντάνας Ναουσέντα - «Οι Ουκρανοί φυλούν σήμερα Θερμοπύλες» δήλωσε ο πρωθυπουργός, επαναλαμβάνοντας την στήριξη της Αθήνας σε μια «δίκαιη και διαρκή ειρήνη»
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΚΡΙΣΗ

Πολιτική / Mητσοτάκης: Δεν θα αφήσουμε την παγκόσμια ενεργειακή κρίση να γίνει εθνικό αδιέξοδο για τα ελληνικά νοικοκυριά

Ο πρωθυπουργός στην κυριακάτικη ανάρτησή του έκανε ιδιαίτερη αναφορά στις πλημμύρες στην Κρήτη, στα μέτρα στήριξης της κοινωνίας στην ενέργεια, στους πιο αυστηρούς τους όρους στους servicers
THE LIFO TEAM