Συνελήφθη ο πρόεδρος του νοσοκομείου Παίδων "Αγλαΐα Κυριακού"

Συνελήφθη ο πρόεδρος του νοσοκομείου Παίδων "Αγλαΐα Κυριακού" Facebook Twitter
5

Συνελήφθη πριν λίγο ο πρόεδρος του νοσοκομείου Παίδων "Αγλαΐα Κυριακού" από το τμήμα Εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής. Φέρεται να είχε πάνω του 25.000 ευρώ σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα. Σύμφωνα με το ΑΠΕ, το ποσό προέρχεται από ιδιωτική εταιρία που είχε συνάψει σύμβαση με το νοσοκομείο. Ο πρόεδρος του νοσοκομείου απαιτούσε το συγκεκριμένο ποσό για να συνεχιστεί η σύμβαση. Περισσότερες πληροφορίες σε λίγο.

5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κλείνουν 204 καταστήματα ΕΛΤΑ – Αντιδράσεις και ανησυχία για το μέλλον των ταχυδρομείων στην περιφέρεια

Ελλάδα / Κλείνουν 204 καταστήματα ΕΛΤΑ – Αντιδράσεις και ανησυχία για το μέλλον των ταχυδρομείων στην περιφέρεια

Οι δήμοι που πλήττονται, όπως το Λουτράκι, οι Άγιοι Θεόδωροι και περιοχές της Πελοποννήσου, έχουν αποστείλει επιστολές διαμαρτυρίας στα αρμόδια υπουργεία
LIFO NEWSROOM
ΚΟΡΩΠΙ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΣ 40ΧΡΟΝΗΣ

Ελλάδα / Ξυλοδαρμός 40χρονης στο Κορωπί: «Δεν θυμάμαι εάν συνέβη, έχουμε σχέση αγάπης» λέει το θύμα

Χαρακτήρισε «λάθος» τη σύλληψη του συντρόφου της και υποστηρίζει πως μπορεί να την χτύπησαν οι γείτονες - «Μπορεί να γύρισε σπίτι και να με βρήκε αλλά δεν νομίζω ότι ήταν εκείνος που μου επιτέθηκε»
LIFO NEWSROOM