ΕΚΛΟΓΕΣ ΗΠΑ

Το ελληνικό γιαούρτι μπαίνει στα αμερικανικά σχολεία

Το ελληνικό γιαούρτι μπαίνει στα αμερικανικά σχολεία Facebook Twitter
8

Το ελληνικό γιαούρτι μπαίνει δυναμικά στα σχολεία της Νέας Υόρκης από το φθινόπωρο, καθώς όπως αποφασίστηκε από το αμερικανικό υπουργείο Γεωργίας, συνολικά τέσσερις πολιτείες των ΗΠΑ συμμετέχουν στο πολιτικό πρόγραμμα του υπουργείου Γεωργίας, το οποίο ανέλαβε να προσθέσει το ελληνικό γιαούρτι στα εστιατόρια των σχολείων τους.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Καθημερινής, η κυβέρνηση αποφάσισε να εισάγει το ελληνικό γιαούρτι στα αμερικανικά σχολεία, προκειμένου να προσφέρει μία υγιεινή επιλογή στο μενού των μαθητών.

Στο πρόγραμμα λαμβάνουν μέρος η Νέα Υόρκη, η Αριζόνα, το Αϊντάχο και το Τενεσί και σε περίπτωση που επιτύχει, τότε θα επεκταθεί και στις υπόλοιπες πολιτείες. Η αξιολόγηση θα γίνει το Δεκέμβριο του 2013.

"Είμαι υπερήφανος που αυτό το πρόγραμμα έφτασε σε στάδιο εφαρμογής, γιατί ωφελεί ιδιαίτερα τη βιομηχανία γαλακτοκομικών της Νέας Υόρκης και βελτιώνει την υγεία των παιδιών μας", δήλωσε ο γερουσιαστής Τσαρλς Σούμερ σε σχετική ανακοίνωση.

8

ΕΚΛΟΓΕΣ ΗΠΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΗΠΑ ΠΡΟΩΡΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

Διεθνή / Ενδιάμεσες εκλογές στις ΗΠΑ: Πάνω από 57 εκατ. ψήφισαν ήδη - Τι αποκαλύπτει η μαζική πρόωρη προσέλευση

Η πρόωρη ψηφοφορία ξεπερνά τα επίπεδα του 2022 - Σχεδόν ένας στους τέσσερις με δικαίωμα ψήφου έχει ήδη προσέλθει στην κάλπη - Μήνυμα στήριξης ή φρένο στον Τραμπ;
ΑΓΑΠΗ ΒΑΡΟΥΝΗ
ΖΟΧΡΑΝ ΜΑΜΝΤΑΝΙ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

Διεθνή / Ζοχράν Μαμντάνι: Ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης άφησε μουστάκι και εξηγεί τον λόγο

Η νέα εμφάνιση του Μαμντάνι έγινε αντικείμενο συζήτησης όταν εμφανίστηκε χωρίς τα γνώριμα γένια του, ενώ παρακολουθούσε και ενθάρρυνε τους δρομείς στον Μαραθώνιο της Νέας Υόρκης, την Κυριακή
THE LIFO TEAM