Δ. Κουτσούμπας: Ο ΣΥΡΙΖΑ αλλάζει θέσεις σαν τα πουκάμισα

Δ. Κουτσούμπας: Ο ΣΥΡΙΖΑ αλλάζει θέσεις σαν τα πουκάμισα Facebook Twitter
5

Νέα επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε σήμερα το πρωί από την εκπομπή του MEGA "Κοινωνία Ώρα Μηδέν" ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας. Ο κ. Κουτσούμπας χαρακτήρισε "καιροσκοπικό" και "τυχοδιωκτικό κόμμα" το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Όπως είπε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης "αλλάζει θέσεις σαν τα πουκάμισα" τόσο για το μνημόνιο όσο και για την αντιμετώπιση του χρέους, ενώ στηλίτευσε την υποψηφιότητα Τσίπρα για την προεδρία της Κομισιόν λέγοντας πως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ από τη μια δεν αναγνωρίζει την ευρωπαϊκή επιτροπή και από την άλλη είναι υποψήφιος για αυτήν.

Στη συνέχεια έστρεψε τα πυρά του και στα πόθεν έσχες στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ. "Είναι προκλητικό να ακούς ότι ένα πολιτικό στέλεχος ενός κόμματος ο οποίος ήταν πρόεδρος ενός σωματείου και η επιχείρηση στην οποία δούλευε, η τράπεζα, να του βάζει 5.000 ευρώ επιπλέον από το μισθό του. Πρέπει να ελεγχθεί και για το άλλο στέλεχος του Συνασπισμού, που ή έχει μετοχές ή έχει επενδύσει σε funds που έχουν σχέση με τις Σκουριές. Είναι το κόμμα που πάει να κυβερνήσει και πρωτοστατεί σε αυτές τις κινητοποιήσεις".

5

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ

Πολιτική / Τσίπρας: «Δεν επιστρέφω για να γίνω αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης»

Ο πρόεδρος της ΕΛ.Α.Σ., Αλέξης Τσίπρας, έδωσε την πρώτη του συνέντευξη μετά την επιστροφή του στην πολιτική σκηνή και την ίδρυση του νέου κόμματός του - Τι απαντά για τις εκλογές και τον ΣΥΡΙΖΑ
THE LIFO TEAM
ΛΕΙΨΥΔΡΙΑ ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Πολιτική / «Πράσινο φως» για τη χρηματοδότηση 10 έργων αντιμετώπισης της λειψυδρίας σε 9 νησιωτικούς δήμους

Υπεγράφη από τον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Σταύρο Παπασταύρου η απόφαση υπαγωγής νησιωτικών δήμων στο πρόγραμμα «Παρεμβάσεις παροχής πόσιμου νερού και διαχείρισης υδάτων»
THE LIFO TEAM
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΕΛΑΣ ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Πολιτική / Δημοσκόπηση RealPolls: Πρώτη η ΝΔ, με μονοψήφια διαφορά δεύτερη η ΕΛ.Α.Σ. του Τσίπρα – Τέταρτο το ΠΑΣΟΚ

Η ΕΛ.Α.Σ. εδραιώνεται ως βασικός πόλος της αντιπολίτευσης, την ώρα που το ΠΑΣΟΚ παραμένει στην τέταρτη θέση και η Πλεύση Ελευθερίας κινείται οριακά εκτός Βουλής
THE LIFO TEAM
ΜΑΡΙΑ ΚΑΡΥΣΤΙΑΝΟΥ

Πολιτική / Καρυστιανού για αποχωρήσεις: «Είναι ξεκάθαρο ότι το διεφθαρμένο σύστημα μάχεται ένα κίνημα ζωντανό και ενεργό»

Σήμερα ανακοίνωσαν την αποχώρησή τους από το κόμμα «Ελπίδα για Δημοκρατία» ο Βασίλης Κοκοτσάκης και ο πτέραρχος εν αποστρατεία, Αθανάσιος Παπανικολάου
THE LIFO TEAM