Το Gmail προβάλλει αυτόματα όλες τις φωτογραφίες στα email

Το Gmail προβάλλει αυτόματα όλες τις φωτογραφίες στα email Facebook Twitter
1

Μια σημαντική αλλαγή ισχύει απο σήμερα, για την πλειοψηφία των χρηστών της πιο δημοφιλούς υπηρεσίας ανταλλαγής ηλεκτρονικών μηνυμάτων. Το Gmail, με το άνοιγμά του, σκανάρει αυτόματα όλα τα επισυναπτόμενα αρχεία εικόνας και τα προβάλλει απευθείας, παρακάμπτοντας την ερώτηση που έκανε μέχρι πρόσφατα σε κάθε χρήστη, ζητώντας την άδειά του.

Η αλλαγή ισχύει για όλες τις εκδόσεις της υπηρεσίας, για iOS, Android και φυσικά για όλους τους web browsers.

"Τα μηνύματά σας είναι πλέον ασφαλέστερα, αφού όλες οι εικόνες ελέγχονται από το Gmail για κάθε πιθανό ιό ή κακόβουλο λογισμικό, πριν προβληθούν, ώστε να μη χρειαστεί να πατήσετε και πάλι το link  'display images below'. Με αυτή την αλλαγή το email σας είναι ασφαλέστερο, ταχύτερο και πιο όμορφο" δήλωσε ο υπεύθυνος του Gmail, John Rae-Grant σε πρόσφατο ποστ στο επίσημο blog της υπηρεσίας.

Τech & Science
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

20 χρόνια μετά την «Αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού», υπάρχει πλέον η τεχνολογία διαγραφής αναμνήσεων;

Tech & Science / 20 χρόνια μετά την «Αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού», υπάρχει πλέον η τεχνολογία διαγραφής αναμνήσεων;

Σίγουρα είμαστε πολύ πιο κοντά στο να μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την επιστήμη για να αλλάξουμε τις αναμνήσεις μας, από ό,τι ήμασταν πριν από μια εικοσαετία.
NEWSROOM