Για “σεξουαλική βία” κατηγορείται 20χρονη που φίλησε αστυνομικό στο κράνος

Για “σεξουαλική βία” κατηγορείται 20χρονη που φίλησε αστυνομικό στο κράνος Facebook Twitter
46

Για “σεξουαλική βία” κατηγορείται 20χρονη που φίλησε αστυνομικό στο κράνος Facebook Twitter

 

Για χρήση σεξουαλικής βίας και προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας κατηγορείται ιταλίδα φοιτήτρια που κατά τη διάρκεια διαδήλωσης τον περασμένο μήνα φίλησε αστυνομικό στο κράνος του.

 

Η κίνηση αυτή της Νίνα ντε Τσίφρε θεωρήθηκε ως σύμβολο ειρηνικής διαμαρτυρίας, όχι όμως από όλους, αφού η ένωση αστυνομικών ζήτησε τη δίωξη της.

 

Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα «Independent» ο γραμματέας της ένωσης, εξηγεί αυτή τη στάση λέγοντας ότι αν αν ο αστυνομικός την είχε αγγίξει “θα είχε ξεσπάσει ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος”.

 

«Αν την είχα αγγίξει εγώ, θα γινόταν έξαλλη. Γιατί εμείς να ανεχτούμε τη δική της συμπεριφορά;», λέει ο Φράνκο Μακάρι, συμφωνώντας ότι το φιλί είναι ένα θετικό γεγονός, συμπληρώνοντας όμως ότι στη συγκεκριμένη περίπτωση “ήταν απλώς μια κίνηση ασέβειας”.

 

Όπως πάντως έγινε γνωστό, η 20χρονη δεν αρκέστηκε μόνο στο φιλί στον αστυνομικό αλλά έγλειψε και τα δάχτυλά της και τον άγγιξε στο στόμα.

 

Για “σεξουαλική βία” κατηγορείται 20χρονη που φίλησε αστυνομικό στο κράνος Facebook Twitter

 

Το περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια διαμαρτυρίας οικολόγων για την επέκταση σιδηροδρομικής γραμμής στη Β. Ιταλία.

46

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΓΕΦΥΡΑ ΒΑΛΤΙΜΟΡΗ

Διεθνή / Βαλτιμόρη: Διώξεις στην εταιρεία του πλοίου για την κατάρρευση της γέφυρας

Οι εισαγγελικές αρχές υποστηρίζουν ότι η εταιρεία απέκρυψε κρίσιμες πληροφορίες από τους ερευνητές και δεν ενημέρωσε επαρκώς την αμερικανική ακτοφυλακή για τεχνικά προβλήματα και κινδύνους ασφαλείας στο πλοίο
THE LIFO TEAM
ΜΟΤΖΤΑΜΠΑ ΧΑΜΕΝΕΪ ΙΡΑΝ

Διεθνή / Ιράν: Ο ανώτατος ηγέτης του είναι άφαντος, τη στιγμή που οι διαπραγματευτές τον χρειάζονται περισσότερο

Η απουσία του σύμφωνα με δημοσίευμα της WSJ επηρεάζει τις εσωτερικές ισορροπίες στην Τεχεράνη, καθώς η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία εμφανίζεται διχασμένη ως προς τη στάση στις διαπραγματεύσεις με τις ΗΠΑ
THE LIFO TEAM
ΑΡΜΕΝΙΑ ΝΙΚΟΛ ΠΑΣΙΝΙΑΝ ΝΑΓΚΟΡΝΟ ΚΑΡΑΜΠΑΧ ΑΖΕΡΜΠΑΪΤΖΑΝ

Διεθνή / Ο Νικόλ Πασινιάν δήλωσε πως το Ναγκόρνο Καραμπάχ δεν ανήκε στην Αρμενία

Σε μια απρόσμενη παραδοχή, ο Αρμένιος πρωθυπουργός δήλωσε ότι το Ναγκόρνο Καραμπάχ δεν αποτελούσε έδαφος της Αρμενίας και ότι η προσπάθεια για την κατάκτησή του ήταν «ένα μοιραίο λάθος»
THE LIFO TEAM
Μπορείς να παραγγείλεις Diet Coke ή να βομβαρδίσεις το Ιράν: το νέο αντι-Trump arcade στο National Mall

Διεθνή / Να παραγγείλεις αναψυκτικό ή να βομβαρδίσεις το Ιράν; Το νέο αντι-Tραμπ παιχνίδι στην Ουάσινγκτον

Η Secret Handshake, η ανώνυμη ομάδα πίσω από τα σατιρικά γλυπτά του Τραμπ με τον Τζέφρι Έπσταϊν, επέστρεψε στο National Mall με ένα κανονικό arcade παιχνίδι για τον πόλεμο με το Ιράν. Το Operation Epic Furious σατιρίζει μια κυβέρνηση που, σύμφωνα με τους δημιουργούς του, παρουσιάζει τη στρατιωτική βία σαν πολεμικό trailer από το Call of Duty.
THE LIFO TEAM